Žika Jakšić se suočio sa zdravstvenim problemom usred strane države: Došlo mi je da pucam sebi u glavu!

03.02.2023

13:11

0

Osećao se bespomoćno

Žika Jakšić se suočio sa zdravstvenim problemom usred strane države: Došlo mi je da pucam sebi u glavu!
Žika Jakšić - Copyright Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno

Žika Jakšić iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a poslednjih godina gledamo ga u talent-šou programu za starije pevače, "Nikad nije kasno".

Tokom svog radnog veka imao je priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim putovanjima se dese i nepredviđene situacije koje ne možemo da predvidemo i koje mogu da nas izbace iz takta, što se svojevremeno desilo i Žiki.

Naime, tokom jednog boravka u Beču, toliko ga je zaboleo zub usred noći da nije znao šta da radi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Žika Jakšić

- Mene je jednom zaboleo zub u Beču u tri sata noću, i ne znaš jadan gde ćeš. Dođe mi sam sebi u glavu da pucam. Grdan u hotelu, nema nikog na recepciji, barem da rade noćni barovi, ono u frižideru imalo jedno 2,3 šišeta viskija ja popijem to, bilo neko pivo, popijem i to onda me i dalje bolelo. Oteklo, ništa ne pomaže, muka živa je bila - prisetio se Jakšić koji je srećan što danas u svetu postoji mnogo načina da se ovakvi slučajevi reše u svako doba dana i noći, prenosi Grand.

Ovu anegdotu ispičao je nakon što je saznao za fenomenalan biznis kojim se bavi sin jednog veterana, a u pitanju je platforma za bukiranje medicinskih usluga u celom svetu.

Antonio Ahel/ATAImages
Žika Jakšić

Podsetimo, voditelj emisije "Nikad nije kasno" imao je turbulentan ljubavni život, a svi pamte njegovu romansu sa tada veoma popularnom zvezdom "Granda", Slavicom Ćukteraš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike