Žika Jakšić o dva propala braka: Previše sam težak za život udvoje, ne mogu ulare i stege

18.04.2022

17:27

1

Producent objašnjava da je previše samostalan i da su ga obaveze udaljile od svojih partnerki

Žika Jakšić o dva propala braka: Previše sam težak za život udvoje, ne mogu ulare i stege
hello_party_12092019_0179 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Producent Žika Jakšić iza sebe ima dva braka i dva sina sa bivšim partnerkama. On je davnih 90-ih svoju sreću potražio u dalekoj Nemačkoj gde je radio kao spasilac na bazen i čistač.

Tamo je upoznao svoju veliku ljubav, prvu suprugu sa kojom je dobio sina Andriju. 

- Ja sam tamo 1990. upoznao moju prvu suprugu, mi smo se zaljubili tamo, a venčali smo se u Aleksandrovcu. Sledeće godine se bend rasturio, bilo je povoljnije da se svira u Srbiji. Ostao sam tamo zbog ljubavi, a oni su se vratili. Tamo sam čak jedno vreme svirao i s Nemcima, period ‘91, kad sam svirao rok muziku - priča Žika i otkriva da je potom usledilo ratno stanje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Žika Jakšić

 

- Onda se zaratilo, sećam se kad je počeo rat ovde, planirao sam da se vratim, vratio sam se dva dana pre nego što su izbili sukobi u Hrvatskoj. Došao sam kući tačno na vreme kad je počeo rat, zajedno sa ženom. Sećam se da je ona imala svoj frizerski salon u Nemačkoj, mi smo ga spakovali i doneli u Aleksandrovac kako bismo mogli da živimo tu, nismo još imali dece, bili smo godinu dana u Srbiji. Insistirala je, zbog ratnog stanja, a ja sam imao papire, da se vratimo i vratili smo se ‘93. u Nemačku 

Međutim, njihov brak nije potrajao, ljubav je polako počela da se gasi, obaveze su ih gušile, pa se Jakšić i razveo od supruge. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Žika Jakšić

 

- Kad su deca u pitanju, mogu opet samo da kažem - bogu hvala. Od Sneže sam se razveo kad je Andrija imao šest godina, tek je pošao bio u školu. Razveli smo se jer sam previše težak za život udvoje, previše sam samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa na kraju krajeva i ularima i stegama koje, samim tim, i brak neumoljivo nosi - govori on i dodaje:

- Nismo imali nikakav problem, svađu, prevare, već prosto nismo mogli da uskladimo svoje životne stavove i želje - rekao je Jakšić. 

Producent ističe da je upravo iz istog razloga okončan i njegov brak sa Dajanom Paunović

Antonio Ahel/ATAImages
Žika Jakšić i Dajana Paunović

 

- Isti slučaj je bio i s Dajanom, ali ja se nisam udaljio i uvek sam bio prisutan u Andrijinom životu. Čak i kad smo bili kilometrima daleko i kada sam bio u teškim situacijama i finansijski, ja sam uvek stajao za njega i, eto, on je završio ozbiljne škole.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike