Nesrećna sudbina učesnice "Nikad nije kasno"! Mlada ostala bez cele porodice: O njima više ne pričam, to su bolna sećanja

02.02.2023

14:28

0

Uspela je da se podigne kad je postala majka

Nesrećna sudbina učesnice "Nikad nije kasno"! Mlada ostala bez cele porodice: O njima više ne pričam, to su bolna sećanja
Učesnica "Nikad nije kasno" - Copyright Printscreen Youtube/ nikadnijekasno

Brojni takmičari emisije "Nikad nije kasno" zbog svojih godina, iskustava i života kroz koji su prošli, imaju razne priče, a neke od njih su i veoma potresne.

Tako je učesnica ovog šou programa, Ifeta Dolgod (46) iz Zenice, svojom sudbinom uzdrmala fanove "Nikad nije kasno".

Javnost se potresla kada je saznala da je sa 27 godina ostala bez cele porodice.

– Do 15. godine sam imala srećno detinjstvo i u našoj kući je uvek bila radost i muzika. A onda su moji brat i sestra stradali u saobraćajnoj nesreći – jedva je izustila nekadašnja takmičarka i objasnila kroz koju količinu tuge je tada prošla. Brat i sestra najviše su joj uvek nedostajali za važne datume, praznike, jer je sva sreća zamenila neizmernu bol. Ona je sa roditeljima tako doživela veliku životnu patnju.

– To je bila velika tuga koju vam ne mogu ni objasniti, ni opisati, a najteže je bilo gledati roditelje kako pate za svojom decom. Iskreno, plašila sam se da i njih ne izgubim, ali i to se brzo desilo. Otac mi je posle dve godine poginuo u ratu, a ubrzo sam ostala i bez majke – rekla je Ifeta, koja je tada bila još veoma mlada.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
Ifeta Dolgod

– To su za mene teška i bolna sećanja. Ja sam roditelje, brata i sestru urezala u srce i o njima više ne pričam. Ne bih mogla da živim od sećanja na te tragične događaje, samo lepih stvari se sećam – ispričala je ona. Situacija koja je malo ublažila tugu desila se tek kada se udala i dobila svoju decu - sina i ćerku.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
Ifeta Dolgod

Inače, Ifeta je tokom takmičenja ostavrila veliku želju kada je pevala u pratnji Aleksandra Sofronijevića, a najemotivnniji nastup bio je kada joj se na velikoj sceni pridružio njen sin koji je svirao haromoniku dok je ona izvodila numeru „Jutros mi je ruža procvetala“. Erupciju emocija  pre svega je izazvao njen suprug koji nije mogao da dočeka kraj nastupa i zagrili ih na sceni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike