Sanja Vučić čestitala Gudeljevoj majci rođendan, a od snaje Anastasije ni čestitka, ni fotografija

31.01.2023

09:24

0

Pevačica ne prati na Instagramu majku i sestru svog dečka

Sanja Vučić čestitala Gudeljevoj majci rođendan, a od snaje Anastasije ni čestitka, ni fotografija
Anastasija Ražnatović, Nemanja, Vanja i Olivera Gudelj, Sanja Vučić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_vanjagudelj27

Majka Nemanje Gudelja, Olivera Gudelj je tokom vikenda proslavila svoj rođendan, a čestitke prijatelja i brojnih korisnika Instagrama pristizale su sa svih strana. Naime, Oliverina ćerka Vanja je objavila selfi i tom prilikom majci čestitala divan dan, dok su se čestitke samo nizale. 

Komentar koji je privukao najveću pažnju jeste onaj koji je ostavila Sanja Vučić, za koju se u medijima pisalo da je bila u vezi sa Nemanjom, međutim, pevačica je to demantovala. 

Instagram printscreen/vanjagudelj27
Sanja Vučić čestitala Oliveri Gudelj rođendan

 

Kako god da se odvijala situacija među njima, pevačica je ostala u kontaktu sa porodicom fudbalera, te je na Instagramu izjavila Oliveri ljubav uz kratku poruku: "Schatjes" (duše, ljubavi, drage, prim. aut.), dok je čestitka snaje Anastasije Ražnatović izostala.

Anastasija se nedavno oglašavala fotografijama iz Španije, ali kako stvari stoje tog dana se nije videla sa Gudeljevom majkom, a postavlja se pitanje u kakvom su odnosu snaja i svekrva danas.

Iako Anastasija i Gudelj uživaju u ljubavi, barem tako kažu društvene mreže, spekulisalo se da između pevačice i majke i sestre Nemanje Gudelja postoje razmirice, a ono što dodatno izaziva sumnju jeste to što Ražnatovićeva na Instagramu ne prati Oliveru i Vanju, kao ni one nju!

Podsetimo, Anastasija je bodrila svog dečka na svetskom prvenstvu u Kataru, a po povratku srpskih fudbalera u Beograd, ona ga je sačekala na aerodromu. Noć su proveli u vili na Dedinju, a potom su nastavili zajedno na romantično putovanje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike