Novi detalji veze: Anastasija se seli u Sevilju kod Gudelja?! Otkriveno kad će Ceca upoznati novog zeta

14.04.2022

19:17

0

Očigledno im je i više nego lepo u ljubavi

Novi detalji veze: Anastasija se seli u Sevilju kod Gudelja?! Otkriveno kad će Ceca upoznati novog zeta
Anastasija Ražnatović - Copyright G. G./ATAImages

Kao bomba odjeknula je vest da je Anastasija Ražnatović započela vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. O njima se danas neprestano piše, pa tako izlaze i novi detalji.

Kako se navodi, Anastasija čak planira i da se preseli u Sevilju kod dečka!

ATAImages/Antonio Ahel Profimedia
 

- Nemanja i Anastasija uživaju u ljubavi. Bukvalno se ne razdvajaju. On u Španiji ima kuću, u kojoj trenutno uživaju, a Nemanja bi voleo da se Tasa preseli kod njega. Izvesno je da će se to i dogoditi vrlo brzo jer ona ima tim ljudi koji joj ugovaraju nastupe i moći će iz Španije da leti na tezge po ostalim gradovima u Evropi - priča izvor za Kurir i nastavlja:

- Ni njoj nije preka potreba da boravi u Beogradu, pa će sve poslove koje ima završavati iz Sevilje. Eto, otkako su se upoznali na jednom rođendanu kod zajedničke prijateljice, odmah su krenule varnice, njih dvoje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Gudelj je odlepio za njom i ne želi da se razdvajaju.

Printscreen Instagram/anastasijaraznatovic/MNpress
 

Iako je, što se moglo videti na njenom nalogu na Instagramu, Anastasija već upoznala Nemanjine roditelje i sestru, fudbaler još nije imao prilike da se sretne sa njenom majkom Cecom. Međutim, to će se najverovatnije dogoditi u maju.

- Anastasija je trenutno kod Nemanje jer on ne može da dođe u Srbiju zbog obaveza u klubu i gustog rasporeda do kraja sezone. Za vikend igra bitnu utakmicu protiv Reala, za koju se posebno sprema - rekao je izvor za Telegraf Jetset, pa dodao:

- U maju se završava sezona i Nemanja će tek tada moći da dođe u Srbiju. Kako je baš u periodu njegovog dolaska u prestonicu Anastasijin rođendan, u tom periodu ili baš na proslavi će upoznati Cecu - dodao je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike