Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se u Kataru samo jednom videli! „Ne može kad ti hoćeš, nego kad Piksi odobri!"

20.01.2023

19:30

0

Pevačica je za dečka, kao i za ostatak ekipe Srbije, navijala svim srcem za vreme mečeva

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se u Kataru samo jednom videli! „Ne može kad ti hoćeš, nego kad Piksi odobri!"
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već izvesno vreme uživaju u ljubavi. Par i putuje zajedno, a kada je fudbaler igrao u Kataru za vreme Svetskog prvenstva, pevačica je otišla i bodrila ga sa tribina

Iako se tamo sjajno provela, dečka nije tako često viđala, koliko su pojedinci očekivali. 

- Bilo je ekstra u Kataru. Jednom smo se samo videli. Tada je imao samo slobodno. Nema to da odeš da se vidiš sa nekime kad ti hoćeš, nego kako selektor Piksi kaže - objasnila je Anastasija u okviru najnovije epizode „Ceca show-a", koja će biti emitovana baš kao i ostale na televiziji „Blic", svakog petka uveče. 

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su kasnije najpre svratili do čuvene vile Ražnatovića na Dedinju, u Beogradu, a onda se i uputili za Španiju, gde Gudelj već neko vreme živi i radi. 

- Vratili smo se isti dan nazad, ali različitim letovima, jer je on morao da ide sa reprezentacijom. Bili smo to veče u Beogradu, posle toga smo otišli u Sevilju, da iskoristimo tih par dana što je imao slobodno, jer oni od treninga nikada nisu slobodni - ispričala je Cecina naslednica u pomenutom dokumentarnom programu, a inače, u već nekoliko navrata je govorila o tome kako sada živi na relaciji Beograd - Sevilja. 

Putovanja, kaže, smatra užitkom. Odlasci i dolasci joj uopšte ne padaju teško. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike