Anastasija Ražnatović kupila stan od 100 kvadrata u Beogradu na vodi: Otkriveno kad se useljava, a tek da čujete koliko ga je platila!

27.01.2023

12:06

1

Pevačica je ispričala i kome će tražiti pomoć za opremanje prostora

Anastasija Ražnatović kupila stan od 100 kvadrata u Beogradu na vodi: Otkriveno kad se useljava, a tek da čujete koliko ga je platila!
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović je kupila stan u jednom od najluksuznijih naselja u srpskoj prestonici!

Ona će se pridružiti brojnim poznatim ličnostima koje imaju nekretnine u Beogradu na vodi, a sama je otkrila kada će moći da se useli, s obzirom na to da je stan u početnoj fazi izgradnje.

- Potpisala sam ugovor za stan, možemo da nazdravimo. Za dve i po godine ću moći da se uselim, stan je i dalje u izgradnji, biće gotov za dve do tri godine - pohvalila se Anastasija svojim prijateljima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović

Kako je istakla, ne razmišlja još uvek o tome kako će svoj prostor urediti, a veruje da će to prepustiti tetki Lidiji i majci Ceci, koje uživaju u tome.

- Ne razmišljam kako će izgledati, mislim da će se moj ukus menjati vremenom što se tiče enterijera. Ne razumem se tu puno, više znam da kažem šta mi je lepo a šta nije. Mama i tetka se time bave i vole to, mislim da ću njima to da prepustim jer one znaju moj ukus. Ono što se njima dopada, dopada se i meni - ispričala je pevačica u "Ceca show".

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Anastasija Ražnatović

Inače, kada se pogledaju cene kvadrata u ovom luksuznom naselju, Anastasiju će stan koštati oko 300.000 evra!

Podsetimo, Anastasija je sa bivšim dečkom Đorđem živela u stanu koji je bio u novom luksuznom kompleksu na Dorćolu. Međutim, nekoliko meseci pošto su započeli zajednički život, oni su raskinuli pa se mlada pevačica vratila u porodični dom na Dedinju.

24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images
Anastasija Ražnatović

Inače, u maju prošle godine se pisalo da je Anastasijin trenutni dečko Nemanja Gudelj navodno kupio stan na istom mestu gde ga je sada pazarila pevačica, a u tome mu je pomogla Cecina kuma Viki Miljković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike