Isplivala uspomena Cece i Anabele sa ćerkama dok su bile porodične prijateljice! (FOTO)

31.01.2023

07:30

1

Pre skoro deceniju, sve četiri su bile i te kako bliske, a danas je situacija drugačija

Isplivala uspomena Cece i Anabele sa ćerkama dok su bile porodične prijateljice! (FOTO)
Luna Đogani, Anabela Atijas, Ceca i Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani su kao tinejdžerke bile najbolje drugarice, a i njihove majke, estradne umetnice Ceca Ražnatović i Anabela Atijas su bile porodične prijateljice. 

Baš iz tog perioda velike ljubavi i prijateljstva nastala je fotografija poznatih majki i ćerki.

Luna i Anastasija su godinama bile najbolje drugarice, a toliko su bile bliske da su jedna drugu nazivale sestrom, te da su se okumile. Prema pisanju medija, njihovo prijateljstvo se prekinulo, zbog toga što je Đoganijeva navodno tada jurila dečka Ražnatovićeve, dok su kasnije obe to demantovale

Navodilo se i da je Luna živela u vili na Dedinju kod Ražnatovića, a pevačica je nedavno istakla kako bi volela da ima priliku da porazgovara sa Anastasijom

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu poklapala. Ona se zaljubila, bila je stalno sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo smo se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna ranije za Kurir. 

Sa druge strane, Atijasova nikada nije u javnosti želela da govori o prijateljstu sa Cecom, ne želeći, kako kaže, da na taj način sebi pravi reklamu.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

- Naše prijateljstvo zaista dugo traje i nema potrebe da se eksponira. Nije usiljeno, ne potencira se i ne služi za reklamu - zaključila je Anabela.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike