Zlata Petrović briznula u plač zbog reči sina Jovana: Voleo bih da imam takvu ženu! Otkrio i kako se pevačica slaže sa bivšim muževima

01.02.2023

16:46

0

Kako je istakao, pevačica zna da bude temperamentna, ali tako mora

Zlata Petrović briznula u plač zbog reči sina Jovana: Voleo bih da imam takvu ženu! Otkrio i kako se pevačica slaže sa bivšim muževima
Zlata Petrović i Jovan Pejić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Zlata Petrović rasplakala se u jednoj emisiji kada se uključio njen sin Jovan, koga je dobila sa Zoranom Pejićem Pejom.

On je otkrio kakva je njegova majka, te koliko mu znači.

- Moja majka reaguje bolje na pozitivnije stvari nego ja. Ona je žena, majka, kraljica. Čak i kada nešto u životu pogrešim, ona me izvede na pravi put. Smatram da je ona stvarno emotivna majka i voleo bih da imam takvu ženu sutra, da naučim moje dete sve ono što je moja majka mene - rekao je Jovan.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Zlata Petrović sa sinom Jovanom

Tada Zlata nije mogla da zadrži suze i briznula je u plač.

- Trenutno još nisam našao devojku koja bi pre svega mogla da pokrije te neke moje kriterijume. Moja majka je jedna stvarno jaka žena, a mi muškarci se plašimo malo tih jakih žena. Ona se jako namučila u životu, pa i zbog nas. Stvarno je lav od čoveka. Ona zna da bude temperamentna, mada to je ta emocija. Ko nije temperamentan, nema te emocije u sebi - rekao je Jovan.

Poznato je da je pevačica u braku sa Hasanom Dudićem dobila sina Mikija, a kasnije sa Pejom dobila Jovana. Međutim, svi oni se međusobno dobro slažu.

- Otac i majka stvarno dobro komuniciraju i druže se. Ona bi za njega dala poslednju kap krvi kao što bi i on za nju. Isto i sa Hasanom, to je Mikijev otac, on ima stvarno najbolju dušu. Ne daj Bože da se nekome nešto desi, on bi prvi doleteo. Sa Mikijem imam perfektan odnos i to je zbog naše majke. Hteo bih mojoj majci da poručim da je najviše volim na svetu - istakao je u "Pulsu Srbije" Jovan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike