Sin Zlate Petrović o pevačicinoj vantelesnoj oplodnji: Mami je Ceca pomogla, a ja se ne stidim što sam dete iz epruvete!

06.12.2022

21:35

0

To mu, kaže, nikada nije predstavljalo problem, kao ni bilo kome iz njegove okoline

Sin Zlate Petrović o pevačicinoj vantelesnoj oplodnji: Mami je Ceca pomogla, a ja se ne stidim što sam dete iz epruvete!
Zlata Petrović i Jovan Pejić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkrivajući nepoznate detalje iz svog privatnog života, sin Zlate Petrović i Jovana Pejića Peje, Jovan, ispričao je u jednom intervjuu kako je pevačica morala da se okrene vantelesnoj oplodnji ne bi li ga dobila.

On je, takođe, istakao i kako ga je s vremena na vreme baka čuvala kao malog i tako igrala veoma važnu ulogu u njegovom odrastanju, prenose mediji, kada bi mu roditelji bili na turnejama po svetu.

„Ceca je mami preporučila doktora!"

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, pa joj je Ceca dala savet i preporučila joj doktora. Otišla je na vantelesnu oplodnju. Ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene – kazao je Jovan u jednoj emisiji, prenosi „Grand onlajn", a on nastavlja o tome kako je dobio ime.

Jovan Pejić i Zlata Petrović, ATAImages / Milan Maričić
 

„Tog dana je bila Arkanova sahrana..."

- Majka je imala problema, nije imala dovoljno krvi - počeo je Pejić, pa objasnio kako se umesto 18. januara, zbog tadašnjih okolnosti, ipak rodio na Jovanjdan. 

- Taj dan je bila Arkanova sahrana i doktor nije mogao majku da operiše. Tako sam se ja rodio na Svetog Jovana i po slavi nosim ime - zaključio je on, prenose pomenuti mediji.

Zlata Petrović, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike