Ovo je sin Zlate Petrović i Hasana Dudića! Zbog kocke je izgubio sve, a danas je poznati muzičar (FOTO)

06.03.2024

13:35

0

Sudeći po objavama na društvenim mrežama - pevačica i njen drugi naslednik, Jovan, imaju dobar odnos sa njim

Ovo je sin Zlate Petrović i Hasana Dudića! Zbog kocke je izgubio sve, a danas je poznati muzičar (FOTO)
Hasan Dudić i Zlata Petrović - Copyright 24sedam/Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Zlata Petrović imala je turbulentan emotivni život - bila je fatalna za muškarce, zaljubljive prirode, ali nijedan brak nije joj uspeo.

Svakako, ostvarila se kao majka i porodica joj je uvek „broj jedan". Sa Zoranom Pejićem Pejom dobila je sina Jovana, kog javnost s njom često viđa i na događajima, a iz braka sa Hasanom Dudićem, sa druge strane, ima naslednika Mikija kog je ranije bio loš glas zbog kocke.

Zlata Petrović i Jovan Pejić Peja, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Prema pisanjima medija, Miki se godinama borio s ovim porokom, a poznata majka činila je sve što je bilo u njenoj moći ne bi li ga iščupala iz tih kandži. Kako se navodilo, plaćala je i sve njegove dugove samo da bi mu sačuvala živu glavu, a o tome je i javno govorila.

U jednom trenutku dogodio se i uspeh, ali pošto se vratio „na staru pesmu", Zlata je sve prepustila sudbini. Mikija je onda ostavila supruga Milica sa kojom ima dvoje dece, pa on se uselio u pevačicin stan. Petrovićeva je od njega tražila da se iseli pošto je uvidela da iznova srlja u sopstvenu propast.

Zlata Petrović sa sinovima Jovanom i Mikijem, Instagram printscreen/mikidudic_music
 

Kada su se u medijima pojavile priče da je pevačica izbacila sina iz kuće, u njegovu odbranu je stao otac Hasan.

- Sram nek je bude. Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovek, na mestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se, a to što se on kocka, to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisveta - govorio je Dudić, prenosili su domaći mediji pisanje „Stara".

Tek potom, Miki je svoj život promenio iz korena.

Problemi s kockom za njega su sada daleka prošlost, a on se bavi muzikom - svira klavijature, a ima svoj orkestar koji je promovisao pre pandemije u emisiji kod bivšeg očuha Peje i prati poznate pevače na nastupima. Danas, takođe, pevačica ima odličan odnos sa Mikijem, kao i njen sin Jovan, a o tome svedoče i fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike