Marija Kilibarda ima svoju cenu i ispod nje ne ide: Ako me sutra budeš video na Pinku, znaj da sam ozbiljan novac uzela!

19.11.2022

23:31

3

Voditeljka je dve decenije u medijima i za to vreme je uspešno izgradila ime u ovom poslu

Marija Kilibarda ima svoju cenu i ispod nje ne ide: Ako me sutra budeš video na Pinku, znaj da sam ozbiljan novac uzela!
Marija Kilibarda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Kilibarda je preko 20 godina u medijima, a za to vreme uspela je da od svog imena stvori brend iza kog bi mnogi drugi hteli da stanu. Ona je svoj uspeh umela i te kako da unovči, svoju cenu ima i ispod nje ne ide.

Pored toga što ima svoj brend nakita, Marija je neretko angažovana na drugim projektima, a jednom prilikom je ispričala koliko je za to plaćena, ispod čega ne ide, pa pomenula u kom slučaju bi jedino prešla da radi na televiziji Pink.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Kilibarda

- Osnovni problem je taj što se ženske i muške javne ličnosti, tačnije TV lica koji se angažuju za neke projekte, različito plaćaju. Mislim da se to dešava u svetu sedme umetnosti, u našoj branši, u sportu i mislim da to uopšte nije korektno. Ako ja isporučim istu stvar kao i ti, kakve veze ima ko šta ima među nogama? - priča Marija i nastavlja:

- Poenta je da sam ja prodala, da si ti prodao ili šta nam je već zadatak. Ja se tu ozbiljno kurobecam, ako nisam plaćena kako mislim da treba da budem i koliko zaslužujem, ne radim. Bukvalno sam u fazonu da sedim kod kuće i jedem dvopek mesec dana, ali neću da radim i nikada ne spuštam cenu. Mogu reći sada jednu nefeminističku stvar - plaćena sam kao muško. Grozno je zvučalo ovo, ali zato sam sve ono ranije izgovorila. 

Marija ističe da nije neko ko će po svaku cenu da radi sa određenim brendom ukoliko u to ne veruje, ali ima izuzetaka.

- Stvarno treba da se poklope kockice, nisam neko ko će pristati na honorar, a da ne verujem u to što pričam. Da su pare od kojih bih kupila šestosoban stan u centru Beograda, da, verovatno bih lagala te ljude koji me gledaju, ali to znači moraju da budu velike pare. Sve ima svoju cenu. Kad ti kažu ljudi "Ja se ne bih prodao ni za šta", inicijalno i ja bih to rekla. Ali, ako me sutra budeš video na Pinku, znaj, sine, da sam ozbiljnu kintu uzela! - ispričala je Marija u "Agelast" podkastu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike