Kilibarda i Vučelić odložili venčanje za proleće? Voditeljka otkrila i tačan razlog zašto!

14.11.2021

21:14

0

Burme, ističe, još uvek stoje u fioci...

Kilibarda i Vučelić odložili venčanje za proleće? Voditeljka otkrila i tačan razlog zašto!
Marija Kilibarda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, sin predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, svakako uživaju u ljubavi, a započeli su i zajednički život. Prema saznanjima 24sedam, svadbu su planirali za 30. oktobar, ali zbog čitave situacije sa koronavirusom, rešili su da je ipak odlože za proleće, prema rečima izvora bliskog televizijskom licu.

Burme su još uvek na sigurnom, u fioci, a kako je dalje istakla - za vreme pandemije joj i ne pada na pamet da se venčava. Svakako, naglašava da je brak „prirodan i logičan epilog odnosa jednog para kojeg povezuju bliskost i osećanja", piše „Glorija".

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, Instagram screenshot/kilimara
 

Podsećanja radi, svadba je trebalo da se odvije u jednom luksuznom prestoničkom hotelu (ime poznato redakciji 24sedam), a još tada, par se dvoumio zbog pandemije.

Kilibarda je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Kako je objasnila, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, te planiraju i da zasnuju porodicu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike