Teodora Džehverović do detalja iskopirala nastup Kardi Bi! Pokušala da impresionira publiku čistim plagijatom! (FOTO/VIDEO)

27.01.2023

08:42

0

Bez originalnosti izašla na scenu MAC 2023.

Teodora Džehverović do detalja iskopirala nastup Kardi Bi! Pokušala da impresionira publiku čistim plagijatom! (FOTO/VIDEO)
Teodora Džehverović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sinoć je održano i drugo spektakularno veče dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony 2023, a nakon što su zvezde takozvanog "novog talasa" iz zemlje i regiona prošetale MAC carpetom, usledio je pravi audio - vizuelni spektakl.

Među istaknutijim performansima bio je svakako onaj pevačice Teodore Džehverović, koja je izvela nekoliko svojih hitova, uključujući i kolaboracije sa Mahrinom i Devitom. Publika u najvećoj dvorani na Balkanu je pevačicin nastup pozdravila gromoglasnim aplauzom, ali ono što im je možda promaklo, jeste da je on daleko od originalnog.

24sedam/Danica Božović
Teodora Džehverović

Naime, kontroverzna Kardi Bi je 2021. godine na dodeli prestižne nagrade "Gremi" nastupila sa sličnim, ako ne i istim vizualima, u vidu seksepilnih delova ženskog tela, tačnije ruku, nogu i zadnjica i sve to u istim, intenzivno fluorescentnim bojama.

Printscreen/YouTube/MAC /Music Awards Ceremony
Sporan nastup Teodore Džehverović
Printscreen/YouTube/BardiViews
Kardi Bi na dodeli "Gremi" nagrada

S obzirom na to da reperka poreklom iz Bronksa trenutno slovi za jednu od najvećih planetarnih zvezda, te da "Gremiji" decenijama unazad važe za najprestižnije nagrade namenjene muzičkim dostignućima, verovatnoća da se njome Teodora nije indirektno, ili čak direktno inspirisala je mala, gotovo nemoguća.

 

 

Podsetimo, Teodora Džehverović je sinoć osvojila nagradu za regionalni doprinos muzici zajedno sa treperom Devitom, i to za pesmu  "Vudu". Pevačica nije krila sreću i zadovoljstvo, pa je tom prilikom zaplakala na sav glas. 

- Ovo je treći put da sam u Areni, prvi put sam gledala Rijanu, drugi put Bijonse... Jao, uvek plačem! Tada sam sebi rekla da ću i ja nastupati tamo i evo, večeras sam ovde - rekla je ona, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz publike.

Inače, ona je prvi put progovorila o raskidu sa Ninom Čelebićem, a šta je rekla o razlozima pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike