Svako bi je poželeo! Lepa Čolina ćerka u izazovnom izdanju: Dekolte puca, šlic nikad dublji! (FOTO)

27.01.2023

13:19

2

Oduševljeni komentari na račun Uninog izgleda se samo nižu

Svako bi je poželeo! Lepa Čolina ćerka u izazovnom izdanju: Dekolte puca, šlic nikad dublji! (FOTO)
Una Čolić - Copyright Instagram printscreen/unacolic

Ćerka pop zvezde Zdravka Čolića, Una, prisustvovala je sinoć MAC dodeli nagrada, u Štark Areni i tom prilikom pobrala brojne simpatije na račun svog izgleda.

Lepa Čolina naslednica blistala je u crnoj dekoltiranoj haljini, a svojim izazovnim izdanjem privukla je pažnju, kako prisutnih u dvorani, tako i brojnih sledbenika na društvenim mrežama.

Stajling u vidu elegantne toalete, sa dubokim šlicem i izazovnim dekolteom upotpunila je intenzivnim crvenim ružom i decentnim blejzerom, dok je kosu svezala u rep. 

Instagram printscreen/unacolic
Una Čolić

Komentari su se samo nizali, a Čolićeva je dobila samo komplimente. "Najlepša oblina na ženskom telu je osmeh", "Uvek prava dama, sa stilom", "Brutalna", samo su neki od komplimenata.

Podsetimo, tema medijskih napisa poslednjih meseci bila je Una Čolić, koja je viđena u društvu sina Dragane Mirković, Marka Bijelića, kako večeraju u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Naslednici muzičkih zvezda uživali su u društvu jedno drugog uz specijalitete japanske kuhinje, a sam status njihovog odnosa, do danas je nepoznat. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike