Zdravko Čolić o ćerkama i njihovim ambicijama: Otkrio da li će krenuti njegovim stopama i šta mu je najvažnije da ih nauči

03.12.2022

20:59

0

Svestan je da njegove naslednice privlače pažnju javnosti

Zdravko Čolić o ćerkama i njihovim ambicijama: Otkrio da li će krenuti njegovim stopama i šta mu je najvažnije da ih nauči
Zdravko Čolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zdravko Čolić je čovek kog tokom karijere nisu pratili skandali, a privatan život se uvek trudio da sačuva daleko od očiju javnosti.

No, u poslednje vreme njegove ćerke Una i Lara privlače sve veću pažnju javnosti, kako svojom pojavom, tako i time što su naslednice jednog od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima.

Pevač je sada progovorio o njima, te otkrio da bi ih podržao ukoliko bi želele da se bave muzikom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zdravko Čolić

- One su muzikalne, ali kad ja pokušam nešto i pitam ih hoćemo li nešto snimiti, onda se tu malo povuku. Vole muziku i slušaju raznorazne pravce. Polako ulaze u nešto što je, ja bih rekao, muzički kvalitetnije. Obično su to samo digitalne nove pesme, naše ili strane, DJ varijante i to. Ali kako prolaze godine, vidim da znaju i slušaju i neke moje pesme. Kada bi one to htele, da se bave muzikom, svakako bi ih podržao u tome i ispratio bih njihov talent - ispričao je pevač, pa dodao:

- Ali pre svega, one su te koje bi morale da pokažu neku inicijativu jer nema ništa od toga da nekoga vučemo u nešto. Nikad nisam voleo roditelje koji sile decu na nešto ako nisu za to. Idemo na medicinu, matematiku, tenis, prestiž i slično, ako dete nije za to, nije. Isto je kad je i umetnost u pitanju. Verujem da će s vremenom i polako otkrivati šta je ono što ih privlači, za šta osećaju strast i želju da se tome posvete, a ja ću svakako tu uvek biti za njih da ih podržim u tome.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Una i Lara Čolić

Kako su sve aktivnije na društvenim mrežama, te se rado pojavljuju i na gradskim događajima, Čolić otkriva da li njegove ćerke vide sebe u javnom poslu.

- Vidim da vole da se slikaju. Bile su par puta na nekim događanjima i onda stavljaju te fotografije na Fejsbuk, Instagram i to, pogotovo starija ćerka. To su sad te godine, ali i odraz cele te generacije koja odrasta uz društvene mreže i vodi neki drugačiji život od onog koji smo mi živeli. Voleo bih da jednog dana rade ono što vole, da budu samostalne, da same zarađuju i da se ostvare u tome, a tata će uvek biti tata i tu za njih. Šta će to biti i hoće li se baviti javim poslom s jedne strane je u Božjim rukama, a s druge strane važna je i njihova ambicija - ispričao je pevač za Gloria.hr i zaključio:

ATAImages/Antonio Ahel
Zdravko Čolić

- Nismo svi isto ambiciozni što se tiče samog rada, bez obzira koji je posao u pitanju. Jako volim vredne ljude koji su profesionalni, disciplinovani i pristojni u svemu tome. Uvek sam cenio i prijateljski takve ljude, od tačnosti i reči. S takvim ljudima volim da sarađujem i da se družim. Te iste vrednosti pokušavamo da usadimo i kod njih dve, bez obzira na njihov odabir zanimanja u budućnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike