Ceca nikad iskrenije o muzičkoj karijeri ćerke Anastasije: Znam sve nedostatke!

26.01.2023

17:25

0

Njena karijera joj je danas bitnija od svoje, našta je veoma ponosna

Ceca nikad iskrenije o muzičkoj karijeri ćerke Anastasije: Znam sve nedostatke!
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jedna od popularnijih pevačica mlađe generacije, Anastasija Ražnatović, svoju muzičku karijeru započela je sa 20 godina, kada je objavila svoj prvi singl pod nazivom "Savršen par", nakon čega je njena muzička karijera kreće uzlaznom putanjom.

Iako je do objavljivanja svoje prve pesme, 2018. godine izjavljivala da ne namerava profesionalno da se bavi muzikom i nasledi majku Cecu Ražnatović, Anastasija je ipak odlučila da se ovim poslom bavi profesionalno, nakon čega je počela i da nastupa.

Majka Ceca joj je od samog početka bila velika podrška, kako finansijska, tako i moralna. U više navrata je javno isticala da joj je sada na prvom mestu Anastasijina karijera, jer ona iza sebe već ima veliki broj hitova i priznanja, te da je sada red na Anastasiju.

ATAImages/Milan Maričić
Anastasija Ražnatović

- Podržala sam Anastasijin izbor od samog starta. Znala sam da ću svim srcem biti uz njenu odluku jer želim da je srećna i znam da ima preduslove da sve to bude uspešno - rekla je Ceca.

S obzirom da je preko trideset godina na estradi, Ceca priznaje da bavljenje muzikom ima i svoje negativne strane.

- U drugu ruku, znam sve nedostatke i bitke koje sa sobom nosi muzička karijera. Podržala sam je i mogu reći da sam ponosna i na nju i na njenu karijeru - rekla je Ceca u svom dokumentarnom serijalu "Ceca Show" koji se emituje na Blic televiziji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

Podsetimo, Anastasija Ražnatović je već neko vreme u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom, kog je bodrila sa tribina tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike