Anastasija Ražnatović dočekala Nemanju Gudelja na aerodromu: Osmeh nisu mogli da sakriju, odmah skočila da mu pomogne (FOTO)

04.12.2022

17:38

2

Pevačica je bila u kežual izdanju, kao i njen dečko koji je upravo doputovao iz Katara

Anastasija Ražnatović dočekala Nemanju Gudelja na aerodromu: Osmeh nisu mogli da sakriju, odmah skočila da mu pomogne (FOTO)
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia

Pevačica Anastasija Ražnatović našla se na beogradskom aerodromu, gde je sačekala svog dečka Nemanju Gudelja, koji se večeras vratio iz Katara.

Kao što je poznato, Nemanja Gudelj bio je deo srpskog tima na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Kataru, a mlada pevačica mu je bila podrška kako tamo, tako i ovde kada se vratio.

Ona ga je dočekala u luksuznoj limuzini, a njih dvoje nisu skrivali osmehe kada su se sreli na aerodromu. Oboje su bili u opuštenom izdanju i očigledno jedva čekali da krenu kući.

Podsetimo, reprezentacija Srbije je izgubila od Švajcarske te je tako njihovo učešće na Mundijalu završeno, a fudbaleri su se danas vratili u svoju rodnu zemlju.

Anastasija je pružala podršku Gudelju sve vreme na prvenstvu, a posle poslednje utakmice, objavila je fotografiju sa terena, uz opis "I u dobru i u zlu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike