Ovde živi Anastasija sa dečkom: Komšije otkrile da li je uobražena i kakve akcije ima Đorđe! (FOTO)

05.11.2021

09:53

0

Par se nedavno uselio u novi stan na Dorćolu, te je 24sedam fotografisao mesto gde Cecina ćerka uživa u luksuzu

Ovde živi Anastasija sa dečkom: Komšije otkrile da li je uobražena i kakve akcije ima Đorđe! (FOTO)
zgrada-anastasija-raznatovic-kuljic1 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su se uselili u luksuzan stan na Dorćolu, a vreme koje provode zajedno, kao i njihove životne navike, otkrile su njihove prve komšije.

Kao i sav običan svet, par ide u kupovinu, šeta i ne ponašaju se kao zvezde.

- Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da žive ovde kako bi imali svoj mir. Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu, dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila - rekla je komšinica, a zatim ispričala koji su joj bili utisci o mladoj pevačici pre nego što ju je upoznala.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom, ali me je razoružala. Prva mi se javila u hodniku iako se nismo upoznale lično. Bila je bez šminke i u trenerci, nosila je smeće da izbaci. Videla sam je i pre nekoliko nedelja kada je išla sa drugaricama da kupuje stvari za kuću, pomagale su joj, nosile su mnogo nekih kesa i dasku za peglanje - otkriva ona.

Ista komšinica dodaje i da je još jednom bila u prilici da je vidi u kućnom izdanju.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jedan dan je izašla da preuzme pošiljku u kućnim papučama.

Mladić koji živi u blizini Anastasijinog dupleksa na Dorćolu, otkrio je i ono što javnost najviše zanima, a to je kakav je Anastasijin dečko Đorđe, o kome retko priča u javnosti, a još manje pojavljuje s njim.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Njen dečko je opasan biznismen, stalno je na mobilnom telefonu, priča, ugovara. Uvek kada ga vidim on je u nekoj akciji, obučen je uvek odlično. Nikada ga nisam video u trenerci, uvek je u košulji, bilo da su dole farmerke ili pantalone. Čini mi se da su super par, ona je uvek nasmejana, često šetaju po kraju uveče - tvrdi ovaj mladić.

Lepo mišljenje o Anastasiji imaju i prodavačice u obližnjoj radnji.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Dolazi nam često, kupuje namirnice i to ne samo gotove proizvode već i osnovne sastojke, vidi se da sprema nešto. Hrani se zdravo, ne kupuje slatkiše, dok njen dečko obožava da kupuje čokolade. Ako je nešto pitamo, ona odgovori. Kažemo joj da pozdravi Cecu, ona se zahvali. Pa, ovde ulaze nepopznate osobe i ne znaju da kažu dobar dan, a ona ne glumi zvezdu - zaključuje za Blic prodavačica u ovom elitnom delu Dorćola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike