Sa sestrom je bila u svađi, sada je otkrila da li joj je bila na venčanju: Edita Aradinović pomenula odnos sa Indi

12.10.2022

11:26

0

Pevačice su se i javno prepucavale

Sa sestrom je bila u svađi, sada je otkrila da li joj je bila na venčanju: Edita Aradinović pomenula odnos sa Indi
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Indira Aradinović Indi udala se u strogoj tajnost u krugu najuže porodice i prijatelja, a sa svojim suprugom iz Danske planira i ovde veliku svadbu na proleće.

Međutim, kako su mediji prenosili ranije, Indi sa sestrom Editom uopšte nije u dobrim odnosima, jedno vreme se nisu pratile ni na Instagramu i prozivale su se javno, pa je sve zanimalo da li je pevačica bila kod sestre na ceremoniji.

- Naravno da sam prisustvovala, bilo je prelepo intimno, i emotivno! Poželela sam joj veliku porodicu i dugoročnu ljubav, sve najlepše što se poželeti može - poručila je Edita za Pink.

Kada se udala, Indi se oglasila za medije i ispričala kako je izgledao taj dan.

Dragan Petrović by FVS weddings
Indi Aradinović sa suprugom

 - Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka, proslavili smo uz ručak i vino, rakiju, malo muzike. Valja se. A svadba ide s ‘proleća - rekla je Indi i priznala da je njen suprug ispoštovao sve tradicionalne običaje.

 - Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće, nego da puca u jabuku na Karaburmi. Inače, sliku sa burmama sam objavila na Instagramu jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima. Ništa nije bilo tajno. Svadba tek stiže - poručila je Indi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

Podsetimo, godinama se pisalo da sestre Indi i Edita Aradinović nisu u dobrim odnosima, a reč je navodno o porodičnim svađama, a njihove prepirke na društvenim mrežama bile su i javne. Čak se u jedom trenutku Indi "odrekla" svoje mlađe sestre, a one su nedavno zakopale ratne sekire, što je Edita potvrdila kada je snimala sestru na jednom od njenih nastupa u maju ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike