Jelena Rozga nema pojma ni kakvog je ukusa vino, a ovako održava vitku liniju: Ne dam se!

10.11.2022

19:43

1

Pevačica je tokom izolacije počela da vežba i kod kuće, a ranije joj je bilo dovoljno i samo što je igrala na nastupima

Jelena Rozga nema pojma ni kakvog je ukusa vino, a ovako održava vitku liniju: Ne dam se!
Jelena Rozga - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelenu Rozgu i dalje na sva zvona hvale zbog linije, mladalačkog izgleda, a govoreći upravo na tu temu - pevačica je otkrila šta nikako ne konzumira samo da bi zadržala kako dobro zdravlje, tako i lepotu. Pošto ima svega 57 kilograma, dosta je ljudi koji veruju da je stalno na rigoroznim dijetama.

Međutim, istina je mnogo drugačija.

Njoj je, naime, 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija, pa ona zato mora izuzetno da vodi računa najpre o svom zdravstvenom stanju.

- Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju ni da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiču i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - rekla je Jelena nedavno za „Prvu", pa se dotakla i toga šta najčešće jede.

Od alkohola ni kapi!

- Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje. Mnogo spavam, nikada ne pijem alkohol, ne znam kakvog je ukusa vino i ostala alkoholna pića. Uglavnom pijem samo vodu. Pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije - nabrajala je ona, pa se zatim prisetila šta je morala da promeni za vreme izolacije. 

Jelena Rozga, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Na sceni provedem nekoliko sati pevajući i plešući i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji. Kad je počela pandemija koronavirusa, s tim sam prestala i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitna žlezda. Onda su mi savetovali da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo korisno i potrebno - kazala je Rozga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike