Jedem burek i legnem da spavam! Jelena Rozga otkrila tajnu vitke linije

26.08.2022

19:31

0

Pevačica ističe da su spavanje, nekonzumiranje alkohola i svakodnevna aktivnost dovoljni za dobar izgled

Jedem burek i legnem da spavam! Jelena Rozga otkrila tajnu vitke linije
rozga j - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Jelena Rozga nedavno je proslavila 45. rođendan, a iako gazi petu deceniju, ona važi za jedn od najnegovanijih žena.

Postavlja se pitanje, šta je tajna mladolikog izgleda hrvatske zvezde. Pevačica je u jednom intervjuu otkrila da ne konzumira alkohol, da je veoma aktivna, ali isto tako sebe ne uskraćuje za neke poslastice poput bureka i slatkiša.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Rozga

 

- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - tvrdi Rozga.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Rozga

Iako ima vitku figuru, pevačica otkriva da ipak treninzi nisu zaslužni za to, već njena svakodnevna aktivnost i energičnost.

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam - rekla je Rozga za „Prvu“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike