Saša Matić pun bisera: Pevač otkrio šta mu se desilo na jednoj privatnoj večeri

19.01.2022

10:19

0

Brojne su anegdote i šale koje je pevač doživeo pevajući širom regiona

Saša Matić pun bisera: Pevač otkrio šta mu se desilo na jednoj privatnoj večeri
Sasa Matic foto kaca (11) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevač Saša Matić se može pohvaliti blistavom karijerom, ali i hitovima za sva vremena. Brojne turneje i nastupi su mu doneli veliku popularnost, a svaki od njih ima i svoju priču.

Anegdotama i šalama koje je Matić doživeo na raznim proslavama, koncertima se ne zna broja, a sa publikom je podelio jednu koja mu se desila nedavno. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Saša Matić

- Moram da ispričam ovo! Bio sam pre jedno dva ili tri meseca u Zagrebu na nekoj privatnoj večeri i bilo je onako lepo društvo i muzikica, a među nama je bio i glumac Enis Bešlagić. Ne sećam se koja je tačno pesma bila, dal od Halida Bešlića ili neka druga, nije ni važno. I sad kako su oni svirali ja sam uzeo prvu strofu i refren, otpevao i sad ide aplauz, kad kaže Enis: „Je l' da te pitam nešto momak, jesi li ti razmišljao da snimiš album?“- ispričao je pevač, te je sve prisutne slatko nasmejao.

Njegova koleginica Jelena Rozga, sa kojom je nedavno snimio duet, aludirajući na Matićev novi album, našalila se u tom stilu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Matić i Jelena Rozga

 

- Pa dobro si uradio, poslušao si ga - rekla je pevačica kroz smeh u emisiji „Amidži šou“. 

Podsetimo, pred sam kraj 2021. godine godine Saša Matić obradovao je publiku desetim albumom pod nazivom „Dva života“ na kome se našlo 13 novih numera i time obeležio 20 godina svoje besprekorne muzičke karijere.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike