Rozga zgrnula puno para, a i dalje živi u radničkom naselju! Komšije otkrile kakva je pevačica privatno

10.01.2022

09:31

0

Ona u Splitu živi u zgradi, gde kvadrat košta 2.000 evra

Rozga zgrnula puno para, a i dalje živi u radničkom naselju! Komšije otkrile kakva je pevačica privatno
sasa_matic_kzn_16122021_046 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Rozga nedavno je snimila duetsku pesmu sa Sašom Matićem, "Ti i ja", kada se i pojavila u Srbiji, a iako je jedna od najpopularnijih pevačica iz regiona i dalje živi u jednom od najsiromašnijih delova Splita, u kome stanuju uglavnom radničke porodice.

Naselje Brda u Splitu, gde pevačica živi, ne slovi za elitni kraj, ali se po svom obliku i dizajnu izdvaja od ostalih u tom delu grada. Cena kvadrata gde je Rozga vredi 2.000 evra, što je daleko manje u odnosu na najskuplje stanove u ovom dalmatinskom gradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Rozgini susedi s oboda Splita otkrile su šta misle o popularnoj pop zvezdi koja živi u blizini njih, te su pohvalili komšinicu.

- Viđam je u prolazu, obično predveče, jer baš voli dugo da spava. Veoma je fina i kulturna, prava dama, uopšte ne potencira to što je popularna. Uvek nam se javi. Da li ima partnera, ne znam, ali dok je bila s Huljićevim sinom, stalno je dolazio po nju kolima, pa su išli negde. Često je šetao i njenog psa, bili su lep par - rekao je za "Kurir" pevačicin komšija, koji nije želeo da mu se javno pominje ime, a tada se pridružila i Sanja, njena komšinica iz zgrade:

ATAImages/ A.A.
 

- Jelena je super žena, nema dečka, živi sama. Komšinica je kakvu bi svako poželeo - nema kod nje glasne muzike, žurki, ako mi nestane nešto od kućnih potrepština, uvek joj se mogu obratiti. I ona zna da se na nas uvek može osloniti - istakla je Sanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike