Ronaldova supruga prvi put progovorila o smrti tek rođenog sina: Veliki komad mog srca se tada razbio

26.09.2022

08:10

0

Autor: Marija Mitić

Par je doživeo stravičan gubitak u aprilu ove godine

Ronaldova supruga prvi put progovorila o smrti tek rođenog sina: Veliki komad mog srca se tada razbio
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Supruga slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, prvi put je progovorila o smrti tek rođenog sina, koji je preminuo na porođaju, u aprilu ove godine.

Kristijanova partnerka dušu je otvorila u novoj sezoni svog rijalitija "Ja sam Georgina", koja će se prikazivati na Netflixu.

- Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Veliki komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje dece i videla jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno - rekla je.

 

Profimedia
Georgina Rodrigez

 

Ovaj odlomak prikazan je na jednom španskom festivalu posvećenom televiziji, dok će se rijaliti tek emitovati. Inače, Georgina Rodrigez je sa fudbalerom je nosila blizance - devojčica je preživela, ali dečak nije.

Podsećanja radi, par je nekoliko dana nakon gubitka bebe tužne vesti saopštio putem Instagrama.

 

 

- Sa našom najdubljom tugom moramo da objavimo smrt našeg sina. To je najveći bol koji roditelji mogu da osete. Samo rođenje naše ćerke nam daje snagu da ovaj trenutak proživimo sa malo nade i sreće. Želimo da se zahvalimo lekarima i medicinskim sestrama na brizi i podršci. Shrvani smo ovim gubitkom i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Dušo, ti si naš anđeo. Uvek ćemo te voleti - napisali su tada i dobili veliku podršku javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike