Srce da prepukne! Ronaldo sa loptom ispod dresa dva dana pre smrti deteta (FOTO)

19.04.2022

07:09

0

Autor: 24sedam

Porodična tragedija slavnog Portugalca postala još bolnija

Srce da prepukne! Ronaldo sa loptom ispod dresa dva dana pre smrti deteta (FOTO)
profimedia-0683555344 - Copyright Profmedia

Teška, preteška vest o gubitku sina, koju su Kristijano i Georgina Ronaldo podelili sa sveto u ponedeljak uveče rastužila je planetu.

Odmah su počeli da se ređaju izrazi saučešća i podrške čuvenom Portugalcu i njegovim najbližima, a sada se pojavio detalj koji je celu tragediju učinio još bolnijom.

 

 

Samo dva dana pre nego što je njegovo dete preminulo Ronaldo se radovao prinovama onako kako to fudbaleri umeju da urade. Stavio je loptu pod dres i tako "imitirao" trudnoću.

Ronaldo i Georgina su čekali blizance, devojčica je rođena bez problema, ali je dečak preminuo. O tome su se, podsećamo, roditelji oglasili na društvenim mrežama.

 

 

- Sa našom najdubljom tugom moramo da objavimo smrt našeg sina. To je najveći bol koji roditelji mogu da osete. Samo rođenje naše ćerke nam daje snagu da ovaj trenutak proživimo sa malo nade i sreće. Želimo da se zahvalimo lekarima i medicinskim sestrama na brizi i podršci. Shrvani smo ovim gubitkom i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Dušo, ti si naš anđeo. Uvek ćemo te voleti - napisali su Kristijano i Georgina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike