Njemu ne sme da fali dlaka s glave! Jovana Jeremić u emisiji ronila suze zbog bivšeg muža: On me je voleo kada nisam imala ništa

21.10.2022

17:41

5

Autor: Marija Mitić

Voditeljku je razoružala tema o njenom propalom braku i bivšoj ljubavi

Njemu ne sme da fali dlaka s glave! Jovana Jeremić u emisiji ronila suze zbog bivšeg muža: On me je voleo kada nisam imala ništa
vencanje_06052018_00004 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

VoditeljkaJovana Jeremić još jednom je dala dušu na tacni u novoj emisiji Žane Karaklajić. Ona je prolila i gorke suze govoreći o svojoj privatnosti, ponajviše kada je pričala o bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću.

Ona je kroz suze govorila o svom bivšem mužu, za koga tvrdi da joj je najbolji prijatelj i čini se da je još uvek veoma slaba na njega.

- Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standard i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave - rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji.

Amir Hamzagic/ATAImages
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

Jovanin bivši muž podelio je ove delove na svom Instagram profilu, a voditeljka ih je potom podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

Instagram printscreen/jovanajeremic
Jovana Jeremić

- Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas... - napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana Jeremić i Vojislav Milošević razveli su se prošle godine, a u braku su dobili ćerkicu Leu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike