Jovana Jeremić izrevoltirana prozivkom Slobe Radanovića! Besna najavila tužbu: Profitirali su na muci junaka, a sad pozivaju na rat!

22.01.2023

18:19

7

Voditeljka tvrdi da je pevač "izvrnuo" njene reči

Jovana Jeremić izrevoltirana prozivkom Slobe Radanovića! Besna najavila tužbu: Profitirali su na muci junaka, a sad pozivaju na rat!
Jovana Jeremić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka ružičaste televizije, Jovana Jeremić, našla na tapetu pevača Slobe Radanovića nakon što je u okviru svog jutarnjeg programa iznela stav o pojedincima koji su se odselili sa Kosova i Metohije, "prodali otadžbinu za milione" i došli na Vračar da "piju espreso i pozivaju na rat".

Sloba je bio oštar prema voditeljki, a sve je objavio na svom Instagramu, te apelovao da se Jovana ukloni sa programa, kako ne bi "ispirala mozak" širokom auditorijumu.

Jeremićeva se sada oglasila nakon pevačevih prozivki, pa izrevoltirana tvrdnjama najavila tužbu, jer, kako je istakla, Sloba je "izvrnuo" njene reči.

24sedam/Goran Sivački
Sloba Radanović

Jovana je takođe, između redova udarila na Radanovića, poručivši da nema moralno pravo da diskutuje o ovoj temi, jer je prodajom svoje imovine dovoljno rekao.

- Osuđujem svaki pokušaj manipulacije mojih reči jer sam bila kristalno jasna kao i svaki put. Moj komentar se odnosi na ljude koji su profitirali na muci iskonskih junaka - Srba koji su ostali da se bore na Kosovu i Metohiji. Oni koji su prodali svoju dedovinu za milione, pa došli na Vračar gde pijući espreso pozivaju na rat i odbranu očevine i dedovine, koju su prvobitno prodali, nikada neće imati moralno pravo da govore o kosovskom čvoru, jer su svoje prodajom imovine već rekli. Baš takvi sada žele da ušićare u najtežem trenutku za našu zemlju - poručila je Jovana izrevoltirano.

Voditeljka je upozorila sve koji se usude da "izvrću" njene reči da će sa njom imati posla na sudu.

- Moja podrška svim Srbima koji su ostali na ognjištima i koji su pravi heroji, kojima treba dati svaki vid podrške. Nikada nisam tužila nikoga za lažne informacije, ali za ovu temu će svako ko izmanipuliše ili spinuje moje izjave biti tužen i parnično gonjen. Moj odgovor celoj kliki protiv mene je: Pogledajte snimak do kraja. Uvek iza svojih reči stojim, a iza tuđih će se pobrinuti moj advokatski tim - rekla je Jovana Jeremić, prenosi Kurir.

Printscreen „Novo jutro"
Jovana Jeremić

Podsetimo, Sloba Radanović je putem Instagram storija naveo da Jeremićeva treba da bude sklonjena sa televizije, jer po njegovim rečima širokom auditorijumu ispira mozak.

- Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati - napisao je Sloba uz snimak Jovane Jeremić na svom storiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike