Godinu dana od smrti Akija Rahimovskog: Njegov sin objavio dirljiv snimak - Nedostaješ tata

22.01.2023

10:59

0

Kristijan je posvetio emotivnu poruku ocu

Godinu dana od smrti Akija Rahimovskog: Njegov sin objavio dirljiv snimak - Nedostaješ tata
Aki Rahimovski - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se navršilo godinu dana od smrti legendarnog frontmena grupe Parni valjak Akija Rahimovskog, a tim povodom se oglasio njegov naslednik Kristijan Rahimovski.

Naime, Kristijan je na Instagramu objavio snimak sa ocem i ostavio emotivnu poruku.

- Nedostaješ, tata. Ništa manje ne boliš nego pre. Možda s vremenom. Borim se s tom nekom tugom u sebi kao sa vetrenjačom, uzalud. Možda s vremenom. Spavaj mirno, tata. Tu si, čuvam te. Svi te čuvamo. Spavaj mirno - napisao je Rahimovski u opisu objave.

Inače, posle smrti oca, Kristijan je progovorio o odnosu s njim. Priznao je da su se njih dvojica mnogo voleli, ali da ipak, nisu imali tipičan odnos oca i sina.

- Tata i ja nismo imali klasičan odnos oca i sina zbog koncerata. Ja sam svirao, on je svirao. Nismo se čuli svaki dan, imali smo nekih trzavica. Meni je bilo jako teško shvatiti u to vreme, još dok je bila Jugoslavija, kako možeš videti tatu na TV-u - rekao je on i otkrio da je vremenom počeo i sam da pravi iste greške kao i njegov otac i da je počeo da shvta kakav je svet muzike i zbog čega su imali pomalo zategnut odnos. 

Printscreen Youtube/happy tv
Kristijan Rahimovski

 

- Mi smo zadnjih godina izgradili divan odnos, povezali se. Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voleli. On nije hteo da se meša u moju glazbu, a ni ja u njegovu - rekao je Kristijan u intervjuu za 24sata.hr.

Podsetmo, Aki Rahimovski je preminuo 22 januara 2022. godine, a tužne vesti su potvrdili članovi njegovog benda, zatim i menadžer. Sahranjen je Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogojuz, a pesma sa kojom je ispraćen na večni počinak nosi naziv „Sailing” Roda Sjuarta koju je muzičar često pevušio sinu Kristijanu dok je još bio beba. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike