Dok mi je otac umirao ja sam se smejala: Jelena Bačić Alimpić otkrila kakve je žrtve podnela zbog posla

01.01.2023

11:51

1

Svoj posao je obavljala kao profesionalac

Dok mi je otac umirao ja sam se smejala: Jelena Bačić Alimpić otkrila kakve je žrtve podnela zbog posla
Jelena Bačić Alimpić - Copyright Promo/Marko Ristić

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić uskoro postaje baka, a sada je otvorila dušu i ispričala da je mnogo puta pred kamerama morala da bude nasmejana i radi svoj posao profesionalno, dok je sa druge strane prolazila kroz veoma bolne momente života

- Gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama događa u privatnom životu. Lepi ste, nasmejani, našminkani. Dok mi je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije, nakon što je on umro molila sam realizatora da me ne slika krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Kada su mi deca bila bolesna dolazila sam na posao i smejala se, ja sam glumila TV lice - rekla je Jelena Bačić Alimpić za Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Bačić Alimpić

U tim trenucima niko nije znao šta se dešava u njenom privatnom životu, jer se ona trudila da sa osmehom na licu obavlja posao, bez obzira što joj se srce slama. 

Jelena se povukla sa malih ekrana, vodi miran život, a sreću je našla u pisanju, u kome nema ničeg lažnog, već, kako kaže, tako iz nje izlazi čista emocija.

Milan Maricic/ATAImages
Jelena Bačić Alimpić

- Nema trunke improvizacije, glume, lažnog osmeha. Nema ne mogu da te podnesem, ali moram da radim intervju sa tobom. Mi se javno smeškamo jedni drugima, a u sebi mislimo samo da se završi ovo što pre - isprčala je Bačić Alimpić za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike