Misica doživela stravičnu saobraćajku: Bore joj se za život četiri meseca pred svetsko takmičenje!

21.01.2023

18:18

0

Organizatori Mis Velsa istakli su da je njena porodica sve vreme uz nju i da će se verovatno potpuno oporaviti

Misica doživela stravičnu saobraćajku: Bore joj se za život četiri meseca pred svetsko takmičenje!
Darsi Korija - Copyright Instagram printscreen/darceylaurencorria

Misica Darsi Korija, mis lepote Velsa, hitno je hospitalizovana nakon što je danas zadobila teške povrede u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi.

Darsi (21), kako joj je pravo ime, saobraćajku je doživela u blizini Bridženda, u južnom Velsu, a prema poslednjim informacijama, ona je slomila dve kosti na vratu i karlicu.

Organizatori Mis Velsa u saopštenju su istakli da je misicina porodica sve vreme uz nju i da će se verovatno potpuno oporaviti, prenosi DailyMail.

Gospođica Korija je krunisana za Mis Velsa u maju 2022. godine i trebalo je da predstavlja Vels na Mis sveta ove godine, koje se održava za četiri meseca.

Darsi je prva afroamerikanka, koja je od 1997. godine pobedila na ovom prestižnom takmičenju, a inače je aktivni borac za prava afroamerikanaca.

U oblasti u kojoj se dogodila nezgoda obustavljen je saobraćaj, jer hitne službe nastavljaju da istražuju kako je došlo do incidenta.

- Imamo posla sa ozbiljnim saobraćajnim sudarom, zbog prirode nesreće zatvorili smo ceo put - saopštila je policija, prenosi Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike