Komšiluk Katarine i Darka Lazića ne veruje da će ljubav da im potraje: Jasno je da „lete" sad, ali to je lažni sjaj?

23.12.2022

17:31

0

Iako priznaju da se pevač očigledno promenio, smatraju da to neće biti dugog veka

Komšiluk Katarine i Darka Lazića ne veruje da će ljubav da im potraje: Jasno je da „lete" sad, ali to je lažni sjaj?
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić nedavno se preselio u stan svoje devojke Katarine i par je tako započeo svoj zajednički život. Komšiluk, koji pevačevu izabranicu već izvesno vreme poznaje, kaže da su se baš našli, ali ne veruju da će im ljubav baš trajati doveka.

- Viđamo ih često, mislim da su se našli. On je bahat, a ona malo muškaračasta... Vratila ga je na pravi put, u smislu da idu zajedno na treninge, ona vodi računa o ishrani pa samim tim i on. Deluje da se unormalio, ali kao što svi znamo sve će to proči čim ga prođe zaljubljenost. Vidi se da trenutno „lete" od ljubavi, a šta će biti kada to prođe videćemo - priča stariji gospodin za jedne domaće medije, a koji se bio našao blizu zgrade poznatog para o kom se svakodnevno priča i piše.

Uzimajući to u obzir komšiluk je takođe čuo i za izvesnu pevačevu „tajnu svadbu", a pojedinsi su akonto toga i te kako imali šta da kažu.

„Odavno se meni Lazić ne dopada..."

- Sramota je što nije javio majci, ali je vrlo moguće da je ona tako zahtevala jer ni ona svoje nije zvala. Koliko sam čula, njena porodica ne voli što je ona sa Darkom. Boje se da bi mogla da posrne uz njega. Sa druge strane, njene drugarice su oduševljene ali to je više zato što je on zvezda pa idu na nastupe. Sve je to neki lažni sjaj, ali njihov život je njihova stvar. Taj dečko meni se ne dopada još otkada je vozio kao sumanut pa unakazio sebe i nije odgovarao zbog takvog ponašanja - objasnila je ejdna komšinica, koja nije želela da se fotografiše.

- ...Da me sutra ne napadnu. Ni ona nije zlatna, ume da bude prava svađalica. Imali smo prilike da čujemo sa bivšim mužem kako sikće.

U obližnjoj prodavnici kažu da su njega jednom videli iz daleka, a da ona verovatno svraća ali da je neprimetna.

Darko Lazić s Katarinom, Instagram printscreen/_katarina_24
 

- Mislim da dolazi kod nas, ali pravo da vam kažem ona izgleda kao sve druge devojke koje se utegnu, stave usta i trepavice, pa sve liče. Njega vidimo kada ode u teretanu sa njom ili u autu, ona ga uvek dovozi sa aerodroma posle svirke preko. Da mu ne znamo prošlost rekli bismo ljubav za ceo život - pričaju radnice.

Prema rečima komšinice koja poznaje Katarininu drugaricu, sa druge strane, u rodnom selu Darka situacija je maksimalno zategnuta.

„Majka mu je očajna!"

- Čula sam od drugarice da Katarina neće da ide u Brestač, iako Darko tamo ima veliku kuću. Sada su zategnuti odnosi jer Lazić nije rekao ni majci, ni bratu za venčanje. Mislim da su se oni venčali samo sa kumovima u opštini i to da im je tek tako palo na pamet kada se ona zvanično razvela, ali da planiraju veliku feštu na proleće. Ipak, ko zna šta će biti sa tim sada kada ne pričaju sa njegovima. Majka mu je očajna, šta je sve prošla zbog njega, a onda izgubila muža. Umesto da mirno živi, on joj stalno pravi neke probleme. Katarina je normalna devojka i mogla bi da ga urazumi da živi pristojno ako ima živaca da se time bavi - izjavila je jedna devojka, u obližnjem kafiću, u koji i Kaća i Darko nekad svrate.

- Mogu satim da sede, on je široke ruke. Stalno im za sto dolazi gomila ljudi - rekao je konobar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike