Branka Lazić o odnosu s poznatim sinom Darkom! Progovorila i o novoj snaji, pa se prisetila pokojnog supruga

18.01.2023

16:45

0

Milan je preminuo 2020. godine, od komplikacija koje su usledile posle operacije smanjenja želuca

Branka Lazić o odnosu s poznatim sinom Darkom! Progovorila i o novoj snaji, pa se prisetila pokojnog supruga
Branka Lazić - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Majka Darka Lazića, Branka, dan-danas živi u porodičnoj kući u Brestaču. Uprkos brojnim spekulacijama, sa poznatim sinom se gotovo svakodnevno čuje i među njima nema nikakvih problema, naglasila je u emisiji „Metar moga sela" koja se emituje na televiziji „Blic". Takođe, Branka je ispričala i kako joj nova nezvanična snaja Katarina često dolazi, ali i da joj naslednik i dalje tuguje sa ocem Milanom.

Stariji Lazić preminuo je 2020. godine, od komplikacija koje su usledile posle operacije smanjenja želuca. Darko preko toga još uvek nije prešao - tugu samo dobro prikriva.

Darko Lazić, Printscreen/ RTVPink
 

- Darko me svakog dana zove, naš odnos je odličan i nema istine u onome što pišu mediji, juče je baš bio... On obožava kada mu mama spremi krompir paprikaš, a voli i sam da kuva kada dođe ovde, neke svoje specijaltete sam sprema, sam je naučio da kuva i voli to - kazala je Branka, pa nastavila o pokojnom Milanu.

- Darko prikriva tu bol, kao i ja, kao i moj drugi sin... Teško je, ali prikrivamo to - otvorila je dušu ona.

Iako je bilo priča da ni sa Katarinom, Darkovom novom izabranicom, nije u dobrim odnosima, ona je i to demantovala.

- Bila je pre par dana sa Darkom tu, kod nas, sve je okej, nema tu nikakvih problema - kratko je izjavila ona, pa stavila tačku na razne gradske priče.

Sa druge strane, meštani Brestača koji su se zatekli u prolazu dok je ekipa emisije bila prisutna, pamte pevača još od njegovih najranijih muzičkih koraka.

Darko Lazić s devojkom Katarinom, 24sedam/M. M.
 

- Darka poznajem još dok je trajalo takmičenje, radio sam sa njim. Mogu da pričaju šta god žele o njemu, da je ovakav, onakav, da duguje, sve je to laž. On je možda ranije radio svašta nešto, a sada pričaju da pije, da se drogira, ja to ne znam, nikada ga nisam video u tom stanju... - izjavio je jedan komšija za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike