Majli Sajrus otvorila dušu posle razvoda: Doživela sam mnogo trauma i gubitaka...

06.11.2020

06:30 >> 23:49

0

Pevačica je otkrila kako se nosi sa svime što ju je u poslednje vreme zadesilo

Majli Sajrus otvorila dušu posle razvoda: Doživela sam mnogo trauma i gubitaka...
Copyright Foto: Profimedia

Majli Sajrus konačno je progovorila o tome kako se izborila sa nedavnim gubitkom bliske osobe, pošto joj je baka preminula u avgustu, i traumom nakon što joj je izgoreo stan u Malibuu 2018. godine, ali i o razvodu od Lijama Hemsvorta, s kojim je okončala romansu prošle godine.

– Mislim da se moja osećanja drastično menjaju sve vreme jer svako iskustvo koje imamo svake sekunde menja način na koji posmatramo život – rekla je pevačica u emisiji „Skavlan”, a na pitanje voditelja da li to znači da joj je s godinama stalo manje ili više, odgovorila je da to zavisi od osobe kojoj se to pitanje postavi.

– Ako pitate momke s kojima sam raskinula, oni bi rekli manje, ali ja mislim da mi je više stalo. Mislim da postoji stigma o tome da su žene koje umeju da nastave sa životom zapravo hladnokrvne – izavila je ona.

– Doživela sam mnogo trauma i gubitaka u poslednjih nekoliko godina. U požaru sam izgubila kuću u Malibuu i nedavno sam se razvela, a ostala sam i bez bake s kojom sam bila veoma bliska. Na neki način, nisam mnogo vremena provela plačući, ali to nije zbog toga što sam hladna ili što pokušavam da izbegnem osećanja, nego zbog toga što to ne mogu da promenim. Pokušala sam samo da se aktiviram u onome što mogu da kontrolišem da se ne bih osećala zarobljeno – zaključila je Majli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike