Brena radi i o penziji i ne razmišlja: Uvek sam znala da ne mogu da zavisim od toga da li će mi muž nešto zaraditi ili neće!

18.01.2023

20:35

0

Pevačica naglašava da uopšte ne pripada soju koji jedva čeka svoj poslednji dan na poslu

Brena radi i o penziji i ne razmišlja: Uvek sam znala da ne mogu da zavisim od toga da li će mi muž nešto zaraditi ili neće!
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako bi mogla da digne ruke i samo uživa u plodovima dosadašnjeg rada, pevačica Lepa Brena uopšte nema želju za tako nečim, već samo nastavlja napred - punom parom. O penziji, takođe, ne razmišlja, baš kao i većina iz njene okoline koju čine izuzetno vredni i radni ljudi, objasnila je nedavno za jedne domaće medije.

- Vi morate da shvatite da mi ovde živimo na području gde čovek jedva čeka da napuni 65 godina da bi otišao u penziju. Ne pripadam tom soju ljudi, a ne pripada ni Boba. Mi se družimo sa ljudima koji su radni, kreativni, koji imaju svoje kompanije i u njima su lideri. Na primer, dajte mi jednog predsednika države koji ima 25 godina, a onda nabrojte predsednike koji su prešli šezdesetu. Suština je da svet ne vode deca i oni koji su tek završili fakultet. Svet vode zreli, uspešni ljudi, koji imaju svoje timove - objasnila je ona u razgovoru za „Stori", pa je na pitanje kada je prepoznala preduzetnika u sebi odgovorila da je to nešto čemu ju je naučilo podneblje na kojem je ona odrasla.

Lepa Brena, 24sedam/Mladen Mijatović
 

- Shvatila sam zahvaljujući Balkanu i ratovima koji su se na njemu dešavali da ne mogu da razmišljam kao prosečan i običan Balkanac. Znala sam da ne mogu da zavisim od toga da li će mi muž nešto zaraditi ii neće. Dobila sam dete u 31. godini i shvatila da je to moja velika životna odgovornost i želela sam da budem podrška i svom suprugu i čitavoj mojoj porodici, kao što su i oni uvek bili meni. Ali, sada su na red došli ciljevi za koje ranije nije bilo vremena - kaže Brena, koja se zatim dotakla i kilograma, te toga kako lično mnogo više voli da vidi punije dame.

- Dosta mi je toga da se ženama zameraju kilogrami. Ja čak volim da vidim punije žene, jer one su se rešile tog problema da više nisu vitke i one su same sa sobom srećne - tvrdi pevačica, na šta se nadovezao njen izabranik izjavivši kako se on na svoj višak na tom polju već navikao.

- Znate kako, radim maltene po 20 sati na dan, za sad sam, hvala Bogu, dobro, rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim - rekao je Živojinović.

Lepa Brena, s druge strane, o tim detaljima ne bi razgovarala javno.

Lepa Brena i Boba Živojinović, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- On kad nešto odluči to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto, ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo to da reši, on će to uraditi jer je do sada u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike