„Hajde, rokeru, da vidiš kako se rade stvari!" Evo šta se desilo kad je Boba lično pozvao Đorđa Davida na Brenin koncert

10.01.2023

07:55

1

Iako tada uopšte nije slušao muziku koju ona izvodi, bio je očaran njenim glasom

„Hajde, rokeru, da vidiš kako se rade stvari!" Evo šta se desilo kad je Boba lično pozvao Đorđa Davida na Brenin koncert
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David ispričao je tokom gostovanja u jednoj emisiji kako isprva Lepu Brenu uopšte nije ozbiljno shvatao. Međutim, kada mu se ukazala prilika da je posluša uživo - sve se promenilo, a evo kakvu je tada ulogu „odigrao" pevačicin suprug Boba Živojinović.

Boba Živojinović, ,,Šta sam tebi i ko sam sebi" printscreen
 

- U vreme kad je Brena počela svoju karijeru sa „Slatkim grehom", za nas je to bila duhovita priča sa forama koje zabavljaju narod na prvu loptu. Od „Čačka", pa „Miki, Mićo", malo po malo su počele da izlaze njene pevačke mogućnosti... Prođu godine i, ja se sretnem sa Bobom (Živojinovićem) jedan dan, koji me pozove na Brenin koncert - prisetio se u „Grand magazinu" roker, pa nastavio o tome kako je prihvatio poziv, a onda se i silno oduševio.

„Od Boga joj glas i zdravlje!"

- Kaže mi: „Hajde sad ti rokeru da dođeš na jedan od Breninih koncerata u Sava centar, da mi zajedno čujemo i odgledamo. Red bi bio da dođeš na jedan narodnjački koncert, da vidiš kako se rade stvari". Više nije bilo duhovito, nego je postalo ozbiljno, preozbiljno, potresno… Zabavno, ali i zahtevno. Brena je jedna od karijatida sa eks-Ju prostora zajedno sa (Zdravkom Čolićem) Čolom, koja ima težinu i od Boga joj glas i zdravlje i njoj želim srećnu Novu 2023. godinu – uputio je i čestitke ovom prilikom Đorđe.

Lepa Brena, Printscreen „Amidži šou"
 

Sa druge strane, istakao je kako se nada da će mu ova godina biti bolja od prethodne, koja mu je donela i dosta patnje.

„Bila, ne ponovila se!"

- Od 2023. očekujem da mi se ni u jednom segmentu ne ponovi kao 2022. godina. Meni je prošla godina bila za ne ponoviti se, u onom lošem smislu. Možda se to na meni nije videlo, ali zaista se gomila nekih stvari izdešavala koja mi je uzela dosta nerava. Najveći deo godine sam proveo u tome pokušavajući da rešim neke stvari, delimično su se te loše stvari dešavale i nekim mojim ishitrenim potezima, u velikoj meri zbog drugih ljudi... - govorio je on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike