Fotografija Lepe Brene iz lične karte: Ona je jedina osoba koja je uspela da izgleda lepo (FOTO)

09.01.2023

14:28

3

Tada je imala tamnu boju kose, tanke usne i obrve

Fotografija Lepe Brene iz lične karte: Ona je jedina osoba koja je uspela da izgleda lepo (FOTO)
Lepa Brena - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Popularnost Lepe Brene ne jenjava ni posle četiri decenije, koliko je na javnoj sceni. Oduvek je bila jedna od najzgodnijih i najbolje stilizovanih pevačica, a ona se nedavno pohvalila fotografijom iz rane mladosti, kada je imala tamnu kosu.

Tačnije, Lepa Brena je sa pratiocima podelila kako je izgledala njena fotografija iz prve lične karte koju je izvadila kada je napunila 18 godina.

Svako od nas je svedok da fotografija iz ličnog dokumenta nije onakva kakvu bismo svi želeli, te se mnogi i žale da su neprepoznatljivi, ali Breni je to pošlo za rukom. 

 

 

- Ovo je jedina osoba koja je uspela da izgleda lepo na slici za ličnu kartu - glasio je jedan od komentara pevačicinih fanova. 

Brena je tada bila brineta, imala je tanke usne, a u modi su bile tada i tanke obrve. Vremenom se pevačica ofarbala u plavo i shvatila da joj ipak ta boja bolje stoji.

Mišljenja pratilaca Lepe Brene su i da se pevačica godinama ništa nije promenila, a nije nepoznanica da ona i te kako neguje svoj izgled, te da je na posebnom režimu ishrane.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike