Zorica Brunclik dobila nagradu za koncert godine, pa konačno otkrila i da li je u svađi sa Anom Bekutom! (FOTO/VIDEO)

17.01.2023

18:25

0

Pevačica je ispričala koliko joj znači ovo priznanje, ali se osvrnula i na aktuelne teme iz svog života

Zorica Brunclik dobila nagradu za koncert godine, pa konačno otkrila i da li je u svađi sa Anom Bekutom! (FOTO/VIDEO)
Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorica Brunclik je tokom svoje karijere dobila brojne nagrade, a sada će, posle „Balkan Awards-a za pojas" moći da zadene" još jednu, za koncert godine. Pevačica je pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam istakla da je i te kako zahvalna organizatorima što su prepoznali njen trud i rad, posebno za šou koji je protekle godine povodom velikog jubileja napravila na Tašmajdanu.

Pored toga, ona se ovom prilikom osvrnula i na razne druge teme, vezane za njenu privatnost. Tako, progovorila je o suprugu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, iznenađenjima koje joj priređuje, ali i koleginici Ani Bekuti, sa kojom se priča da je u svađi.

Zorica Brunclik, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- Ne znam koja mi je ovo nagrada po redu, ali mi je prva za nešto za šta se zalažem skoro punih 50 godina (smeh) Za koncert, da je najbolji u prošloj godini što meni govori, s obzirom da je bio jubilej, da je to jedna kruna svega. Sad razmišljamo šta ćemo za sledeći, da bi opravdali nagradu - s osmehom je izjavila Brunclikova, čiji se život, sa druge strane, kako i sama kaže, sastoji iznenađenja zahvaljujući Kemišu.

- Moj život se sastoji od iznenađenja kada je Kemiš u pitanju. Tako da, meni je sve to toliko prirodno, normalno. Miroljub je čovek koji zna da se ja poklonima radujem i to ne samo kad ima nekog povoda. Mora da ih bude i kada povoda nema - objasnila je ona, vidno raspoložena, pa priznala da je u poslednjih medec dana „naučila kako da probuši kašiku" i tako dotera svoju liniju.

Svima koji tvrde da se i prolepšala, preporučila je - ljubav, tri puta dnevno.

Zatim, dotakla se priča da je u svađi sa Bekutom, pa na sve vrlo brzo stavila veliku tačku.

- Ma, koja svađa. Mi se nikad nismo posvađale, niti smo imale problem. Viđamo se, družimo se kada se sretnemo, pozdravljamo se, uvažavamo... - nabrajala je Zorica, pa dodala:

Ana Bekuta, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mi smo dovoljno inteligentne osobe, da i ako bismo želele da se posvađamo, sigurno ste vi (novinari) poslednji koji biste za to saznali. Ona je bila na mom prošlom koncertu! U Areni. Bila mi je jedna od gostiju - naglasila je ona, a kako je još tekao razgovor sa Zoricom Bruznclik pogledajte u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike