Snežana Đurišić o ratu Ane Bekute i Zorice Brunclik: Otkrila da li se plaši da zakaže Arenu, pa podržala mlađe koleginice! (VIDEO)

15.12.2022

10:16

0

Godina za nama bila je radna za pevačicu

Snežana Đurišić o ratu Ane Bekute i Zorice Brunclik: Otkrila da li se plaši da zakaže Arenu, pa podržala mlađe koleginice! (VIDEO)
Snežana Đurišić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica  Snežana Đurišić juče je gostovala na snimanju novogidšnjeg programa RTS-a na Košutnjaku, gde je u društvu kolega otpevala svoje najlepše pesme. 

Ona je ovom prilikom u intervjuu za brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, progovorila o protekloj godini, planovima za narednu, američkoj turneju i unukama.

Snežana se, takođe, dotakla i sukoba između Ane Bekute i Zorice Brunclik, pa prokomentarisala njihovo navodno izbegavanje po veseljima.

Amir Hamzagic/ATAImages
Snežana Đurišić

Bližimo se kraju 2022. godine, kakva je ona bila za vas?

- Radna, ali baš radna! Dešavalo mi se čak da sam po dva nastupa dnevno imala na različitim lokacijama. Ne znam da li je to posledica korone i one pauze koju smo imali, ali radna godina.

Da li postoji nešto što želite da zaboravite u 2022. godini što je ostavilo loš utisak na vas?

- Živimo u vremenu kada se sve i svašta dešava s nama i oko nas. Inače se u životu trudim da zaboravim to nešto što je ružno i nije lepo. Uspevam u tome, mudra sam. Jednostavno kažeš ''Baš me briga''. Svako ima razlog koji rezultira ponašanjem, naučila sam to.

Kako je bilo na konceru u Čikagu?

- Divno je bilo, nas tri smo imale zaista divan koncert u Čikagu i imale smo priliku da pevamo ispred 3.000 ljudi, zaista je koncert za pamćenje nama, a kamoli ljudima koji su bili tamo. Niko nije doveo tri zvučna imena i orkestar iz Srbije tamo.

Šta je najlepše što vam se dogodilo u protekloj godini i kakvi su planovi za narednu?

- Dogodilo mi se mnogo toga lepog, Bogu sam zahvalna za sve datume. Ja sam u žiriju ''Zvezda Granda'', promovišem novu pesmu i znam da ću se tim baviti u narednoj godini. 

24sedam/Mladen Mijatović
Snežana Đurišić

Kakvi su novi takmičari?

- Dobri su, dobra deca. Samo naiskustvo ih navede da izaberu pogrešnu pesmu, neke stvari ne znaju, mladi su, onda smo im mi tu kao mentori da ih usmerimo i pomognemo im da se na pravi način bave muzikom. Glavni faktor je sreća, pobednik ''Zvezda Granda'' je osnovano pobedio jer je dobio najveći broj glasova. Publika je odlučila da je taj neko najbolji, e sad treba da mu se dogodi pesma i to je to, treba čovek da bude uporan i da želi.

Kako komentarišete to što su Aleksandra Prijović i Milica Pavlović prve zvezde ''Granda'' koje su zakazale Arenu?

- Čestitam, nema tu komentarisanja. To je rezultat onoga o čemu sam pričala.

Da li mislite da će one napuniti Arenu?

- Ne znam, videćemo. To zaista ne znam, ali zašto da ne. Mlade, lepe, znaju lepo da pevaju, znaju da rade svoj posao...

24sedam/Pavle Knežević/ATA
Snežana Đurišić

Da li biste se vi usudili da zakažete koncert u tako velikom prostoru?

- Da li bih se usudila? Usudila bih se, ali muzika koju ja pevam je narodna muzika i meni je jako važan taj kontakt sa publikom koji ne mogu da imam kad je u pitanju hala i toliki prostor. Ali evo, primer koji možda može da me demantuje je Miroslav Ilić, koji je imao divna dva koncerta. Nekako mislim da je to stvar lične volje i želje, veliki je to posao i jako puno energije iziskuje solistički koncert, pogotovo na jednom takvom mestu.

Nedavno ste pričali o unuci, kakav odnos imate i oko čega se savetujete sa njom?

- Ubiću vas što ste izvukli iz konteksta. Moja unuka je jedna super devojčica. Imam ih dve, jedna živi u Njujorku, a Lana je u Beogradu. To što pubertet nosi kod maldih devojčica u ovo vreme kada su društvene mreže na dohvat ruke, to je nešto što se svima događa samo ih treba malo posavetovati. Ja svoju unuku savetujem da bude svoja, da ne gubi samopouzdanje i veru u sebe. To je nešto što na neki način pomera ljude kad su u pubertetu, a ona ima 12 godina.

24sedam/Pexels/antonio Ahel ATA Images
Snežana Đurišić

Nedavno se spekulisalo o razlogu rata Ane Bekute i Zorice Brunclik. Dobri ste sa obe, da li je istina da se njih dve i dalje izbegavaju, te da čak ne žele da pevaju na istim slavljima?

- Ne komentarišem ratove, niti vidim taj rat. Ne znam da li se izbegavaju, mi smo živi ljudi koji imamo pravo da se nekad sa nekim kolegom ne slažemo u nečemu i ne mislimo isto. Borimo se za neki svoj stav, a vi to jedna dočekate pa napravite od komarca magarca. Nije to baš tako, ali dobro. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike