Hit paparaco! Zorica i Kemiš uhvaćeni u kupovini, pevačica se maskirala, ali ju je jedno odalo! A tek da vidite šta kupuju (FOTO)

25.10.2022

20:25

1

Njih dvoje se očigledno ne odvajaju, pa su svuda zajedno

Hit paparaco! Zorica i Kemiš uhvaćeni u kupovini, pevačica se maskirala, ali ju je jedno odalo! A tek da vidite šta kupuju (FOTO)
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš - Copyright ATAImages/G.G.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj estradi. Uživaju da sve rade zajedno, pa je tako i kada je kupovina u pitanju.

Njih dvoje je paparaco uslikao kada su bili u jednoj prodavnici gde se mogu kupiti razne stvari za kuću.

24sedam/M.G.
Zorica i Kemiš

U datom trenutku je njima korpa već bila puna, a ono što se, između ostalog, vidi jeste da su kupili nekoliko paketa staklenih čaša, a na samom vrhu se nalazio jastučić, očekivano, roze boje.

Pevačica i harmonikaš su bili u opuštenom izdanju. Zorica je nosila trenerke i prsluk, dok je na glavi imala kačket i naočare, valjda želeći da se zamaskira kako je ne bi prepoznali. 

Međutim, njena pink boja kose je svuda odaje. 

ATAImages/ M.M.
Paparaco: Zorica i Kemiš

Kako se čini, njihova unuka Milica, koju je njihova ćerka Zlata dobila sa pevačem Milošem Vujanovićem, bi mogla da dobije poklone od bake i deke, s obzirom na to da je Zorica gledala rajfove, a i oni su, naravno, bili u pink boji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike