Maja Odžaklijevska godinama živi na selu sa unukom koji ima autizam: Najveća želja joj je da Luka progovori!

17.01.2023

13:17

0

Ponosna baka ne gubi veru

Maja Odžaklijevska godinama živi na selu sa unukom koji ima autizam: Najveća želja joj je da Luka progovori!
Maja Odžaklijevska - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica pop-rok i džez muzike Maja Odžaklijevska ostavila je veliki trag na domaćoj muzičkoj sceni, dala je vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi, zbog čega je dobila nacionalnu penziju.

Maja dane u penziji provodi izolovana od gradske vreve, u prirodi sa životinjama, i njenim mezimcem, unukom Lukom, koji je njena najveća radost.

Majin unuk Luka je autistični dečak koji je ušao u pubertet i još uvek nije progovorio, a na pitanje o neostvarenim željama, pevačica nije razmišljala o onim karijernim, već samo o unuku.

M. M./ATAImages
Maja Odžaklijevska

Maja ne krije da ju je život van gužve i buke preporodio, ističe da unuk i ona žive mirno i savršeno. Ustaju rano oko pola šest i uživaju u izlasku Sunca.

- Savršeno mirno živim, ustanem ujutru oko pola šest, gledam izlazak sunca, u poljane, nahranim svoje životinje. Sednem i pijem kafu, niko me ne maltretira i to je divno. Nema saobraćaja, nema gužve, zvrndave telefona svako malo, imam svoje vreme i želim da uživam u tome. Izolovana sam na selu i to mi prija. Imam zeku, macu, kucu, ptičice, svašta nešto. Nemam još domaće životinje jer za to treba više angažovanja, ali možda ću ih imati, ako Bog da - rekla je Maja.

Odžaklijevska priznaje da je unuk Luka bio razlog selidbe, te da mu život na selu više nego prija. Ipak, on još uvek nije progovorio, ali ponosna baka ne gubi nadu.

- Njemu je mir bio preko potreban. Dobar je, raste, u pubertetu je, hormoni rade, on je razuzdan, kao žiškica, što je i normalno za dete od 13 godina. Divan je, jedina je muka što ne govori još uvek, iskreno se nadam da hoće, neki su progovorili, neki nikada nisu i to mi je najveća želja - zaključila je Maja.

ATA Images
Maja Odžaklijevska

Podsetimo, Maja je priznala da je imala burnu prošlost i turbulentan ljubavni život, a jednom prilikom je šokirala sve kada je istakla da o ljubavi ne razmišlja, te otkrila da je imala čak 12, takozvanih brakova.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike