Ćerka Maje Odžaklijevske je prava lepotica: Atraktivna plavuša liči na mamu (FOTO)

14.04.2021

20:37 >> 21:48

0

Pevačica se kao samohrana majka trudila da svoje mezimice izvede na pravi put, u čemu je i uspela

Ćerka Maje Odžaklijevske je prava lepotica: Atraktivna plavuša liči na mamu (FOTO)
Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević

Pevačica Maja Odžaklijevska ima dve naslednice, Andreu i Teu kojima se ponosi i koje je uspela da izvede na pravi put. Njena mlađa ćerka Andrea danas je prava zavodnica, a svoju majku je ranije redovno pratila na televizijskim nastupima i često dobijala pohvale na račun svog izgleda.

Majina ćerka veoma je aktivna na Instagramu, pohađa studije turizma, a ako je suditi na osnovu objava na pomenutoj društvenoj mreži Andrea je posvećena i treniranju joge i veoma je atraktivna.

Odžaklijevska je ranije javno govorila kako je kao samohrana majka odgajala Andreu i Teu i da je zbog njih žrtvovala karijeru.

– Žrtvovala sam dobar deo karijere da bih bila konstantno sa ćerkama. Vodila sam ih svuda, paralelno radeći posao, ali i birajući odredišta da bih mogla da budem s njima. Samohrani roditelji najbolje znaju koliko je teško odgajati decu bez pomoći baka, tetaka i ostale rodbine. Ne kažem da nisu uskakali, ali je veći deo tereta pao na moja leđa, a to je jako teško. Još je teže kada imate dvoje dece. To je odgovoran i fizički naporan rad, ukoliko želite da sve uradite kako valja – pričala je pevačica svojevremeno za „Blic“.

Maja Odžaklijevska Printscreen: RTS

Mnogi kažu da je Andrea ima nestvarnu lepotu koju je nasledila od majke. Maja pored ćerke Andree ima i ćerku Teu koja koja joj je pre šest godina podarila unuka Luku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike