Željko Šašić podelio fotografiju sa ćerkom Sofijom iz Dubaija: Napokon su se pomirili

17.01.2023

10:40

0

Pevač i njegova naslednica godinama nisu bili u sjajnim odnosima, ali izgleda da je sve to sada iza njih

Željko Šašić podelio fotografiju sa ćerkom Sofijom iz Dubaija: Napokon su se pomirili
Željko Šašić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko Šašić i njegova ćerka Sofija, koju je dobio dok je bio u braku sa Sonjom Vuksanović, godinama nisu imali blizak odnos. 

Međutim, izgleda da se sve to promenilo s obzirom na to da su njih dvoje trenutno u Dubaiju, odakle su objavili zajedničku fotografiju.

Antonio Ahel/ATAImages
Željko Šašić

Željko je, naime, podelio fotografiju na kojoj pozira sa ćerkom u zagrljaju, osmesi su tu, a ona je istu podelila na svoj profil i napisala "Jedna familijarna". 

Podsetimo, Željko je jednom prilikom ispričao da bi situacija između njegove ćerke i njega bila drugačija, da se on nije razveo od Sonje.

Instagram printscreen/zeljkosasic.official
Željko i Sofija Šašić

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put - govorio je Željko svojevremeno, pa dodao:

- Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada je birala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom.

Takođe, dok je Sonja, Željko bivša supruga, bila udata za pevača Acu Lukasa, Sofija je živela sa njim, što je dodatno uticalo na to da odnos između oca i ćerke ne bude dobar. Ipak, očigledno je to sve sada iza njih. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike