Veliko priznanje Željka Šašića u ispovesti o ćerki: Naš odnos je čudan, to mi smeta! Ne doživljava me kao roditelja

31.03.2022

13:53

0

Pevač je ispričao zbog čega je u specifičnim porodičnim situacijama

Veliko priznanje Željka Šašića u ispovesti o ćerki:  Naš odnos je čudan, to mi smeta! Ne doživljava me kao roditelja
amigi_22032022_096 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Željko Šašić na muzičkoj sceni je gotovo tri decenije, a poslednjih godina uglavnom je u medijima zbog skandala u kojima je glavni akter - doduše, tvrdi, nevoljno.

U ispovesti koju je dao o svom ljubavnom životu, ali i odnosu sa ćerkom Sofijom, otkrio je kako mu se čine situacije u kojima se našao i priznao da se u ponekim nije snašao.

- Moja ćerka je dete koje je odrastalo u sredini gde je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji - rekao je na poečtku i objasnio zašto nisu bliski u pravom smislu.

- Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put. Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savete, verovatno pita neke druge.

ATAImages/ Antonio Ahel
Željko Šašić

Tešim sebe da svako plaća neku cenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta jer se ne razumemo. Mislim da me ćerka nije doživela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata jer šta ću onda biti?!

Folk pevač je prokomentarisao i optužbe bivše devojke da je navodno bio nasilan i da se s njim osećala kao robinja.

- Ne bih rekao da su mi žene došle glave. Nikada ih nisam uzimao u usta i pričao o njima. Šta je bilo - bilo je... Žao mi je što se raspadaju veze, ne samo moje već i tuđe, ali to se dešava i to je život - ističe Šašić.

Instagram printscreen/sophiasasic
Sofija Šašić

Kaže da je uglavnom bio fer igrač, i da od njega mogu svi samo da uče.

- Zasmejava me to da sam nasilnik. To su sve izmišljotine i gluposti. Kada me neko ozbiljan pita da li je to tačno, ja kažem da gledam šta sve klinci rade, igrice sa robovima i gospodarima pa kradem te fore - kaže je Željko.

Šašić priznaje da se teško navikava na telefone, društvene mreže i način na koji se provode mlade generacije, ali da im "ne beži" mnogo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Željko Šašić

- U dobroj sam formi, ali nikako da se naviknem na ovo vreme. Potpuno sam operisan od telefona, društvenih mreža... Instagram mi vodi druga osoba. Kada pevam, grozno mi je što odmah uključe telefone, snimaju i šalju tamo negde, ne znam ni kako to izgleda ni kako zvuči. Ne podilazim mlađim generacijama iako me slušaju, ali ja neću snimati ono što danas klinci slušaju - istakao je on u emisiji "Milizam".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike