Šašić otvorio dušu: Zemunskom klanu nisam pevao, o bivšoj - „samo najlepše", a Lukas i ja bolje da se izbegnemo!

10.10.2021

20:29

0

Autor: M. Gudžulić

Zbog jedne pevačice, prema sopstvenom priznanju i te kako je imao problema sa opasnim momcima, jer nije znao da nije slobodna žena

Šašić otvorio dušu: Zemunskom klanu nisam pevao, o bivšoj - „samo najlepše", a Lukas i ja bolje da se izbegnemo!
Željko Šašić - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Pevač Željko Šašić otvorio je dušu pa progovorio na razne teme koje su obeležile kako njegov život, tako i karijeru. Kao gost emisije „Sceniranje" naglasio je da devedesetih, osim kad su opasne zavodnice u pitanju, sa žestokim momcima nije imao problema. Sa druge strane, odgovorio je na navode o tome kako je bivšu devojku Katarinu Lazić „tretirao kao roba", a zatim se dotakao i Lukasa, sa kojim je, kaže, razgovarao kada su svi mislili da su u svađi.

„Zemunskom klanu nisam pevao!"

Pevača su mnogi momci sa asfalta koji su obeležili devedesete obožavali.

- Voleli su me, jer sam znao sa njima. Bio sam nemiran, ali sam znao gde je granica. Radeći ovaj posao i rođenjem u Zemunu je to neizbežno. Zemunskom klanu nisam pevao, niti sam pripadao tom svetu. Nisam nikome stajao na putu, niti neko meni. Postojalo je uzajamno poštovanje - tvrdi on, pa se zatim osvrće na momenat kada su ipak nastali problemi i to zbog jedne pevačice, koju nije imenovao.

- U moje vreme su bile opasne zavodnice i ko ne zna sa njima da upravlja, opasno je bilo. Posebna kategorija ti treba. Imao sam nezgodnu situaciju sa mafijašima. Nisam imao pojma da je tamo nekog mafijaša devojka, a predstavljala se slobodnom. Dobro sam prošao, odlično - objasnio je on kako je „sačuvao živu glavu".

„Ona odavno nije deo mog života"

O bivšoj Katarini, što se kaže - samo najlepše. Šta više, naglašava da mu i nije interesantno da se time javno bavi, jer ona već neko vreme nije deo njegovog života.

- Ne znam zašto bih to komentarisao, nije mi zanimljivo. Ona odavno nije deo mog života - počeo je Šašić, pa prokomentarisao njene fotografije na Instagramu.

- Lepo izgleda. Ali, ne bih dozvolio da neko ko je sa mnom ima takve fotografije na Instagramu koji je otvoren. Ona voli kameru i sada valjda radi kao model. Može da radi svako šta želi - dodao je, pa za natpise koji su kružili izjavio kako je mnoge tužio i da će javnost tek obavestiti o izhodu siguran, svakako, da će tužbe dobiti.

Željko Šašić Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ne želim da mi neko ruši kredibilitet, a naročito ne ko me i ne poznaje - oštar je bio on pa nastavio o tome da ni demanti više ne vrede, jer, „njih niko i ne čita."

„Lukas i ja smo dva različita sveta"

Šašić, podsećanja radi, ima ćerku Sofiju, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović. Posle razvoda od Sonje, mediji su brujali o raznim skandalima, a najviše pažnje izazvala je promena prezimena mlade devojke iz Šašić u Vu (Vuksanović) na društvenoj mreži Instagram.

- Ne pridajem značaj društvenim mrežama. Mislim da Sofija nije bila svesna koliko su novinari to pompezno objavili. To je bila šala. Prezime se tek tako ne menja. Moraće da se uda, a možda to prezime bude značajno, pa poželi da doda crticu - rekao je pevač, pa na pitanje o pomirenju sa Lukasom odgovorio kako oni, iako nemaju problema, bolje da se izbegnu.

Imali bi, prema njegovim rečima, neobavezan razgovor.

Aca Lukas, 24sedam/Goran Sivački
 

- Bolje da se izbegnemo. Mi smo se čuli i razgovarali o svemu i svačemu kada su svi mislili da smo u svađi. Nama se razilaze putevi, dva smo sveta različita - zaključio je on.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike