Mirka Vasiljević iskreno o deci i braku sa Vujadinom Savićem: Živim kao robot od 19. godine, nekad kao da nema izlaza!

17.01.2023

08:29

1

Uprkos brojnim obavezama i vaspitavanju četvoro dece, glumica uz dobru organizaciju stiže mnogo toga

Mirka Vasiljević iskreno o deci i braku sa Vujadinom Savićem: Živim kao robot od 19. godine, nekad kao da nema izlaza!
Mirka Vasiljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o svom privatnom životu i odnosu u braku. Poznato je da Mirka sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, a sudeći po njenom devojačkom izgledu, malo ko bi mogao da zaključi da se porađala četiri puta.

Istakla je da univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a kako priznaje ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno, ali nema stajanja.

- I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati. Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene - ističe Mirka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

Kao majka četvoro male dece, Mirka priznaje da se desi da im pomeša godinu rođenja, ali se trudi da ih vaspita da budu svoji i samostalni, što joj umnogome olakšava odgoj.

- Malo mi i godine rođenja bude problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate - kaže Mirka.

Vasiljevićeva ne krije da Vujadin najviše voli da se šali na njen račun, dok je fudbaler u emisiji otkrio i da je svoju nevenčanu suprugu uhvatio kako krišom jede slatko. Ona i deca su mu uvek bili na prvom mestu, iako nije uvek izgledalo tako. 

Poznato je da Mirka i Vujadin nisu u braku, iako žive u zajednici dugi niz godina, a fudbaler sada priznaje da bi voleo da se njihova ljubav kruniše, te da treba malo više da se angažuju oko svadbe.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Na njegovu konstataciju da krišom jede slatko, Mirka je priznala da voli da sebi da oduška i počasti se nekom namirnicom koja i nije najzdravija.

- Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da "zaprljam" svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa to da se ja krijem, da uzmem kutlaču. Pa ako treba od njih da se krijem... Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično - rekla je mlada glumica na Prvoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike