Mirka Vasiljević o druženju sa ženama fudbalera, ljubomori i Vujadinovim izlascima: Ako želi naći će način da pobegne (VIDEO)

15.12.2022

16:15

0

Glumica ističe da ona i njen partner imaju potpunu slobodu da rade šta žele

Mirka Vasiljević o druženju sa ženama fudbalera, ljubomori i Vujadinovim izlascima: Ako želi naći će način da pobegne (VIDEO)
Mirka Vasiljević - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Glumicu Mirku Vasiljević i njenog emotivnog partnera Vujadina Savića javnost nema često priliku da vidi zajedno u javnosti, osim kada su u pitanju privatna slavlja. 

Nije nepoznanica da Vujadin često izlazi bez svoje nežnije polovine, a glumica je za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam otkrila kako gleda na partnerove izlaske bez nje, ali i da li među njima ima potrebe za ljubomorom.

24sedam/Mladen Mijatović
Mirka Vasiljević

 

- Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne - priča Mirka i otkriva da i ona voli noćni život:

- Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo - kazala je glumica, koja se na trenutak osvrnula i na ulogu roditelja, te je otkrila ko je od njih dvoje stroži. 

24sedam/Mladen Mijatović
Mirka Vasiljević

 

- Zavisi od događaja i situacije. Ako je on loš policajac, ja gledam da popustim. A onda kada dođe moja žuta minuta, on gleda da miri decu i bude dobar sa njima - napominje Mirka i za kraj ističe kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

- Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost - kazala je glumica. 

S obzirom na to da je Mirka devojka fudbalera, ona je otkrila da li se druži i sa ostalim ženama reprezentativaca. 

24sedam/Mladen Mijatović
Mirka Vasiljević

 

- Pa da, ako se energetski poklopimo, ako vodimo slične stilove života, zašto da ne. Uglavnom su to strankinje, jer je Vujadin često igrao u inostranstvu.

Šta Mirka misli o navodnoj aferi Ane Rajković u Kataru, ali i izjavi Jovane Jeremić da su „žene fudbalera promiskuitetne“, kao i kako reaguje na to što su brojne pevačice postale glumice, pogledajte u video-snimku ispod.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike