Ceca Ražnatović i Aleksandra Prijović otkrile kako su se upoznale: Za sve je kriv Šaban: Nisam mogla da pevam, oduzela sam se!

31.12.2022

21:15

0

Pevačica je okupila drage kolege u svom dokumentarno igranom serijalu "Ceca show"

Ceca Ražnatović i Aleksandra Prijović otkrile kako su se upoznale: Za sve je kriv Šaban: Nisam mogla da pevam, oduzela sam se!
Ceca Ražnatović i Aleksandra Prijović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

U duhu praznika Ražnatovićeva je u svom igrano dokumentarnom programu “Ceca show, prva sezona Ceca i deca” okupila svoje kolege kako bi uz muziku i dobru atmosferu ispratila staru, a dočekala novu godinu.

Žika Jakšić, Aleksandar Cvetković Sale iz Tropiko benda, Dara Bubamara, Aleksandra Prijović i Ceca su prisećali su se svojih početaka na estradi, a onda su Aleksandra i Ceca otkrile kako su se njih dve upoznale.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

Sve se dogodilo na slavi Šabana Šaulića gde je Aleksandra pevala.

- Aleksandra je bila devojčica, srele smo se i slikale. Rekla mi je tad da me obožava, da je veliki moj fan, da vežba da peva kao ja. Sve mi je to rekla onako iskreno kao pravo dete. Sećam se i fotografije, pri mom odlasku smo se slikale - prisetila se Ceca.

Ceca priča da joj je nakon nekoliko godina njena ćerka Anastasija, koja je inače dobra prijateljica sa Aleksandrom, ispričala da je Prijovićeva tada imala ogromnu tremu od upoznavanja folk dive.

- To meni ne ispriča Aleksandra, već mi ispriča Anastasija. Kaže "odlazi Ceca, a ja moram da se vratim da pevam. Presekao me stomak, nigde me nema od treme i uzbuđenja" - rekla je kroz osmeh Ceca.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

Aleksandra kaže da od treme nije mogla da peva.

- Namestilo se tako, pevali su drugi pevači i baš kad je ona došla svi su se okrenuli. Kako je sela, tako se namestilo ja da pevam. Ja sam se tresla, nisam mogla da pevam. Pozove me Šaban tad da stanem iza Cece. Sećam se kao juče da je bilo, ona se okreće i nasmeje mi se. Tada me je pustila trema - rekla je Aleksandra.

Istakla je i da nije mogla ni da sanja da će jednog dana biti prijateljica sa svojim uzorom, Svetlanom Ražnatović.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

- Sada sam već dugo godina na sceni, ali volim da se prisetim nekih stvari. Kada sam bila mala maštala sam, nisam nikada mogla da zamislim da ću upoznati Cecu. Nikada ne znaš šta ti život nosi - kaže Aleksandra Prijović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike