Veljko Ražnatović objavio intimnu fotografiju iz doma u Titelu! Bogdana i Željko u prvom planu: Spavaju bebe (FOTO)

29.12.2022

11:40

2

Bokser često ističe da mu prija uloga supruga i oca

Veljko Ražnatović objavio intimnu fotografiju iz doma u Titelu! Bogdana i Željko u prvom planu: Spavaju bebe (FOTO)
Bogdana i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veljko Ražnatović ne krije da uživa u ulozi oca i supruga, te neretko na društvenim mrežama deli intimne momente iz doma koji deli sa Bogdanom i malim Željkom

Naslednik Cece Ražnatović objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz Titela, rodnog mesta Rodićeve, na kojoj njegova izabranica i sin spavaju, te tom prilikom izazvao brojne simpatije njegovih pratilaca.

- Spavaju bebe - napisao je on uz emotikon srca.

Instagram printscreen/ac3isb4ck
 

Mladi kik bokser često ističe da voli da provodi vreme van gradske vreve, u krugu porodice, koja mu je najvažnija, a više o tome govorio je u porodičnom dokumentarno igranom serijalu koji se trenutno emituje:

- Kada vidim tako veliku porodicu za stolom, poželim da nas je što više. Da se dupliramo. Voleo bih da imam minimum petoro dece, jer mora da se radi na povećanju nataliteta. Želja mi je da se što više mladih Srba rađa - rekao je Veljko i dodao:

- Moja majka nije bila toliko stroga, ali se uvek znalo šta je normalno, a šta je nenormalno. Kao i to ko je gazda u kući; kako smemo, a kako ne smemo da se ponašamo. Smatram da sam imao oca, da bih bio još mnogo mirniji u toj nekoj adolescenciji. Ali smatram da sam okej porastao.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike