Ceca Ražnatović se poljubila sa nepoznatim muškarcem! Pevačica okupila celu porodicu

05.01.2023

13:54

0

Tokom razmene poklona i mađioničarskih trikova desilo se nešto potpuno neuobičajeno

Ceca Ražnatović se poljubila sa nepoznatim muškarcem! Pevačica okupila celu porodicu
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen YouTube/Ceca Show

Ceca Ražnatović je novogodišnju noć provela radno i u druženju sa svojom publikom, ali porodicu nije zapostavila. Ona je u vili na Dedinju organizovala pravi spektakl prilikom otvaranja novogodišnjih poklona, a tom prilikom se dogodila i jedna veoma zanimljiva i sasvim neočekivana situacija. 

Naime, Ceca je angažovala i grupu animatora obučenih u novogodišnje kostime, kako bi oduševila svog unuka, ali i porodicu, a tom prilikom je pao i „novogodišnji poljubac“.

- Došla sam na ideju da prvog počastim i sebe i svoje prijatelje - kaže Ceca, koja je u svojoj kući okupila najmilije.

 

Mali Željko dobio je i svoj prvi muzički instrument, a dobra zabava koju je Ceca priredila u svom domu animirala je kako najmlađe, tako i one starije goste.

U jednom momentu, Ceca je i sama bila deo priredbe koji su priredili mađioničari Piksi i Zeka, pa je tako slučajno pao poljubac između pevačice i jednog od animatora dok se izvodio trik sa karticom. Dobre zabave nije manjkalo, kao ni gomile prelepih poklona, a Ceca nije propustila priliku ni da se oproba u raznim mađioničarskim trikovima. Kakva je atmosfera vladala u vili na Dedinju tokom Nove godine, šira javnost će imati priliku da gleda u emisiji „Ceca Show“ koja se emituje na Blic televiziji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike